in

Bancomaturi și POS blocate în toată Italia. Probleme pentru titularii de carduri la UniCredit și Intesa Sanpaolo

Sunt bancomaturi și POS blocate în toată Italia. Probleme pentru titularii de carduri la UniCredit și Intesa Sanpaolo, blocaje pentru plăți cu bancomate și retrageri de numerar la sucursale.

Probleme pentru titularii de carduri la UniCredit și Intesa Sanpaolo

Probleme pentru deținătorii de cont ai băncilor Intesa Sanpaolo și UniCredit. Astăzi (15 aprilie) mulți utilizatori din întreaga Italie raportează că nu pot face plăți prin atunci în unitățile comerciale și au fost întâmpinate și dificultăți la bancomate pentru retragerea numerarului, scrie Il Giornale di Sicilia.

Banca Italiei: Românii au trimis acasă 604 milioane de euro anul trecut

„Probleme de rețea”

Se vorbește de „probleme de rețea” care determină de fapt imposibilitatea folosirii cardurilor electronice, provocând paralizii atât pentru comercianți, cât și pentru clienții care evident, fără numerar, nu pot efectua plăți și deci nu pot face cumpărături.

Megaescrocherie la Torino, în cătușe două badante și un fost director de bancă, i-au luat averea unui bătrân de 97 de ani

Pe rețelele de socializare au fost semnalate sute de probleme. Se întâmplă la câteva săptămâni duă un alt blocaj apărut cu aplicația Intesa Sanpaolo legată de nefuncționarea cu autorizațiile furnizate de amprentă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]

Papa Francisc i-a spălat picioarele unei deținute ucrainene. „Dumnezeu iartă mereu, noi suntem cei care obosim să ne cerem iertare”

inflatia in Italia crestere majora

Cât de mult va costa inflația pentru fiecare familie italiană: peste 2.000 euro în plus pe an