in

Salvini în Polonia pentru a ajuta refugiații ucraineni să vină în Italia


Salvini în Polonia pentru a ajuta refugiații. Obiectivul liderului Ligii este de a exprima solidaritatea cu populațiile aflate în război și de a da o mână de ajutor familiilor care fugă. „Sunt în contact cu diverse realități pentru a aduce în Italia zeci de copii, văduve și orfani”, a anunțat el, potrivit notizie.it

Și, în ciuda acuzațiilor de dorință de a face propagandă, și-a pregătit în tăcere plecarea și va fi primul lider politic italian care va ajunge la câțiva kilometri de teritoriul de război.

Stare de alertă în Italia, tricoul lui Salvini cu Putin revine în actualitate

Salvini în Polonia pentru a ajuta refugiații

Salvini a plecat în Polonia pentru a ajuta refugiații ucraineni să vină în Italia. Pentru Salvini aceasta este o inițiativă importantă, care clarifică numeroasele controverse, scrie affaritaliani.it.

Matteo Salvini se îndreaptă spre Varșovia. Misiunea sa este de a întâlni rețelele de solidaritate pentru a ajuta la aducerea refugiaților din Ucraina în Italia și în siguranță.

Salvini, criticat că nu și-a vaccinat fiica. „Îmi folosesc copilul ca să mă atace!”

Mesaj de pace, nu de război

Pentru liderul Ligii, aceasta este o inițiativă importantă, care clarifică dorința sa de a transmite mesaje de pace și nu de război.

Misiunea a fost îngrijită în fiecare detaliu și pentru a evita obstacolele dar trebuie spus că parlamentarii Ligii Nordului au avut o mare colaborare din partea interlocutorilor.

Acum – scrie www.iltempo.it – va fi vorba de a rămâne câteva zile în Polonia și de a organiza în cel mai bun mod posibil ajutorul părții italiene, mai ales din partea voluntariatului.

Secretarul Ligii a spus săptămâna trecută că este gata să meargă în Ucraina sau, cel puțin, să meargă până la granița cu Polonia.

Scandal monstru în Italia, aghiotantul lui Salvini, doi români și drogul violului

Acum a organizat în mod privat călătoria și va ajunge mai întâi la Varșovia pentru o serie de întâlniri și apoi va merge la granița cu Ucraina. „Nu mă interesează să mă plimb, dacă pot face ceva util, o voi face”, a spus el, marți, înainte de întâlnirea cu ambasadorul Ucrainei la Roma.

Misiunea liderului Ligii Nordului, convenită cu autoritățile diplomatice și cu serviciile de securitate, va ajunge și la o locație pentru colectarea și tranzitul refugiaților care părăsesc țara atacată de Rusia din 24 februarie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
vaccinare italia refugiati

Refugiaţii ucraineni din Italia, supuși testelor și li se va oferi vaccinul anti-COVID-19

roman arestat paterno

Sicilia, și-a tăiat pe față partenera și i-a amenințat cu moartea rudele, român arestat de carabinieri