in

Roma, alertă cu bombă dată de un român beat, prins de polițiști umblând cu un topor la brâu

O alertă cu bombă a fost declanşată la Roma, autorităţile reacţionând extrem de rapid, reuşind să localizeze apelantul în câteva secunde. Mai multe echipe de intervenţie au fost trimise în locaţia de unde s-a efectuat apelul, specialiştii italieni reuşind identificarea persoanei care a făcut apelul, un român în vârstă de 51 de ani, beat, care avea un topor la brâu.

Duminică, o persoană a sunat la serviciul de urgenţă 112 şi a raportat că a plasat un dispozitiv exploziv în cartier. Specialiştii italieni au localizat imediat apelul, identificându-l pe apelant în timp record. Alerta s-a dovedit a fi falsă, iar persoana care a declanşat alerta este un român în vârstă de 51 de ani, fără adăpost şi fără viză de şedere, care, în momentul în care a fost prins, avea la brâu un topor, precizează presa italiană, citată de observator.tv.

La scurt timp, geniştii au găsit ascunsă într-o portiță a zidului unui restaurant din Via San Pancrazio, unde a lucrat în trecut românul, un obiect metalic ce semăna cu o grenadă ofensivă.

Italia, modificări la Codul Rutier: cu telefonul la volan, carnetul se reține pe loc. Iată și alte propuneri

BOMBĂ: Atentator român în ‘Ndrangheta, a aruncat în aer o casă la Pioltello

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vatican, român îmbrăcat în costum popular, rugăciune în limba română, în duminica Floriilor la catolici

”Cadou pentru Salvini”, român supărat că nu-și poate folosi mașina, a distrus-o apoi a abandonat-o