in

”Cadou pentru Salvini”, român supărat că nu-și poate folosi mașina, a distrus-o apoi a abandonat-o

Supărat că nu își mai poate folosi mașina cu numere românești în Italia, un român a decis să o distrugă și o abandoneze. Astfel a scris pe toate toate părțile autoturismului Citroen C3 mesajul ”Cadou pentru Salvini”, vicepremierul italian, și a filmat apoi opera. Incidentul s-a petrecut în localitatea Colico, joi după-amiază.

Acesta nu este primul incident de acest fel, în urmă cu aproximativ două luni, un alt român și-a distrus mașina și i-a transmis vicepremierului Salvini un mesaj. a intrat Live pe Facebook şi a început să-şi distrugă cu un levier maşina abia confiscată de carabinieri pentru că avea numere româneşti. Românul era supărat peste măsură de faptul că autorităţile italiene i-au pus sechestru pe maşină. Mașina era înmatriculată în județul Brăila.

Românul din imagini probabil a crezut că nu-şi mai poate recupera niciodată maşina şi a preferat să o distrugă cu mâna lui. Deşi mai mulţi utilizatori i-au spus că şi-o poate recupera sau înmatricula fără probleme, românul, supărat peste măsură, şi-a dus până la capăt planul distructiv.

”Ia, Salvini, mașină!”, un român și-a distrus autoturismul, cu levierul, în fața secției de carabinieri – VIDEO

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Roma, alertă cu bombă dată de un român beat, prins de polițiști umblând cu un topor la brâu

Nouă lege a pașapoartelor, schimbare uriașă: ”Eliberat în condițiile prezentei legi, reprezintă ACT DE IDENTITATE”