Menu
in

Româncă de 18 ani violată la Anzio de un nigerian clandestin. „Trebuia să fie deja expulzat”

Româncă de 18 ani violată de un nigerian la Anzio – A fost prins violatorul care a abuzat de o tânără româncă la Anzio. Este un nigerian clandestin cu cazier pe numele căruia exista deja un decret de expulzare din Italia.
>>> „Dacă-l prind pe violator…”. Vorbește tatăl fetei de origine română violate la Anzio

Româncă de 18 ani violată de un nigerian la Anzio

Arestarea a avut loc după aproape două luni de anchete. Nigerianul se dovedește a fi clandestin și a ispășit deja o sentință pentru agresiune sexuală și tâlhărie. „Trebuia să fie îndepărtat din Italia.”

O vânătoare de oameni care a durat aproape două luni. Zile de muncă intensă pentru identificarea persoanei responsabile de violența împotriva unei tinere. În cele din urmă, însă, activitatea de investigație a dat roade. Agenții secției de poliție Anzio-Nettuno au identificat și arestat în șantierul de cale ferată Aprilia persoana presupusă a fi responsabilă de violarea fetei de 18 ani. Fapta a avut loc în seara zilei de 12 mai 2023 în zona Anzio 2, cartierul popular situat în suburbia orașului Lazio. Suspectul, transferat în închisoare, va fi audiat de judecătorul de instrucție din Velletri în contextul interogatoriului pentru validarea reținerii, scrie Il Giornale.
>>> Un mecanic din Moinești a violat o fată de 16 ani la Latina: arestat într-o fabrică abandonată

Poate că bărbatul știa că este căutat de poliție. Și hotărâse să-și piardă urma. Încercare inutilă. Nigerianul în vârstă de 32 de ani, clandestin și cu o pedeapsă ispășită pentru agresiune sexuală și tâlhărie, nu a putut să ia trenul spre capitală.

Nu este o treabă ușoară, cea a poliției. Ofițerii au ascultat-o ​​pe tânără și au folosit imaginile unor camere prezente în acea porțiune de drum. Bucătă cu piesă puzzle-ul a fost reconstruit. Dar, explică Corriere della Sera, testul ADN a fost cel care l-a încadrat pe străin, fost oaspete al unui centru de primire din Sicilia și găsit vinovat de agresiune sexuală . Criminaliștii identificaseră urme biologice ale violatorului nu doar pe îmbrăcămintea tinerei, ci și în baraca situată în apropierea unei zone împădurite. Elementele au fost ulterior comparate cu profilul biologic al persoanei arestate.

Violul nigerianului și țipetele fetei

Violul ar fi avut loc în jurul orei 23. Potrivit celor reconstituite de anchetatori, tânăra, cetăţean italian de origine română, coborâse dintr-un autobuz şi se întorcea acasă pe jos când se afla în zona Corso Italia, o piaţă a traficului de droguri frecventată de clochards, fusese abordată de nigerian. Acesta ar fi târât-o într-o colibă ​​dărăpănată ascunsă de vegetație.

După ce a imobilizat-o, atacatorul ar fi abuzat-o pe fată. Victima a început să strige după ajutor. Atacatorul ar fi fugit atunci sărind peste gardul de sârmă ghimpată care delimitează zona, nu înainte de a o fi jefuit pe tânără. Fata, în stare de șoc, a primit ajutor de la un trecător care a sunat apoi la 118. Medicii care au intervenit au transferat-o pe tânără la Primul ajutor pentru toate tratamentele necesare.
>>> Italia, și-a violat nepoatele minore timp de 8 ani: ”Satana m-a împins!”

Elemente utile pentru investigații

Anchetatorii Secției IV a Mobile, specializată în infracțiuni cu violență de gen, consideră că violența nu ar fi fost planificată de nigerianul care, subliniază din nou Corriere, a fost arestat în 2016 pentru că a bătut, jefuit și violat o femeie. Pentru aceste fapte, străinul ispășise o condamnare și ar fi trebuit să fie expulzat după pedeapsă.

În realitate, numele nigerianului a fost inclus imediat printre cele ale unor suspecți, acesta fiind un vizitator frecvent al zonei. Un alt element util pentru anchetă a venit din povestea fetei. Acesta din urmă descrisese tatuajele bărbatului și mersul lui particular. Tânărul de 32 de ani va trebui să răspundă pentru agresiune sexuală, vătămare și jaf.
>>> Restaurant în centrul Romei, un chelner și-a violat colega de serviciu pentru a câștiga un pariu: 5 ani de închisoare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version