in

Româncă de 52 de ani, importantă femeie de afaceri în Italia, a murit pe neașteptate în casa ei din Genova

Româncă de 52 de ani, importantă femeie de afaceri în Italia, a murit pe neașteptate.

Româncă de 52 de ani, importantă femeie de afaceri în Italia, a murit pe neașteptate. Isabela Mihalașcu și-a pierdut viața în orașul Genova din Italia la începutul acestei luni. O veste cumplită pentru familie și prieteni, care a adus în sufletele celor care o cunoșteau durere și tristețe.
>>> Româncă de 37 de ani moare brusc pe canapea la Roma: „Credeam că doarme”

Româncă de 52 de ani, importantă femeie de afaceri în Italia, a murit pe neașteptate

Născută în Buzău, Isabela a fost unicul copil al soților Viorica și Gheorghe Mihalașcu, doi oameni respectați și apreciați în oraș. Mama sa, Viorica Mihalașcu, a fost șefa Centrului de Calcul Buzău pentru mulți ani, în timp ce tatăl său, Gheorghe Mihalașcu, a fost un arbitru de handbal recunoscut, scrie stiridebuzau.ro.

Isabela a absolvit Colegiul Național „B. P. Hasdeu” și ulterior a urmat Facultatea de Relații Internaționale în cadrul Universității București. Cu ambiția și determinarea moștenite de la părinți, Isabela și-a construit o carieră de succes în Italia, unde s-a stabilit acum 17 ani.
>>> Liliana, dansatoare româncă celebră în Italia, moare după o boală fulminantă. „A recidivat rapid”

În Italia, Isabela Mihalașcu și-a făcut rapid un nume în lumea afacerilor. Devenind reprezentantul unor companii europene de renume, ea a ajuns chiar să ocupe o poziție de conducere într-o mare companie de distribuție, GDO – Grande Distribuzione Organizzata. Într-o postare pe Facebook din începutul anului 2023, Isabela a subliniat cu mândrie faptul că, într-o lume adesea dominată de bărbați, a reușit să fie a doua pe lista GDO Italia.
>>> Dramă la Siracusa, se ceartă cu soțul și își aruncă copiii de la balcon, apoi încearcă să se sinucidă. Caz similar la Botoșani

Isabela Mihalașcu a fost nu doar o femeie de afaceri de succes, ci și o fiică devotată și o prietenă de încredere. Ea își răsfăța părinții cu vacanțe de vis în frumosul oraș Genova, unde și-a făcut un nou cămin.

Tragedia a lovit neașteptat în viața Isabelei. Pe 7 august 2023, rudele și prietenii ei au primit vestea devastatoare că și-a pierdut viața în timp ce se afla singură în propria sa locuință. Potrivit unor surse, moartea ar fi survenit „în timp ce ea mânca un corn cu lapte” și ar fi fost cauzată de „asfixierea mecanică cu alimentul respectiv”.

După îndeplinirea tuturor formalităților, trupul Isabelei Mihalașcu a fost adus în țară și a fost depus în capela cimitirului „Dumbrava”. Comunitatea din Buzău i-a adus un omagiu emoționant în timpul ceremoniei de înmormântare.

Isabela Mihalașcu rămâne în amintirea celor care au cunoscut-o ca o personalitate puternică, o lideră inspirațională și o ființă iubită. Prietenii și cei care au cunoscut-o încă din copilărie au lăsat mesaje pline de emoție și recunoștință pentru frumusețea, amabilitatea și strălucirea ei.
>>> Româncă de 45 de ani, moartă subit în locuința ei din Chieti, cadavrul găsit de soțul ei

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.8]
Vera Șchiopu, găsită spânzurată lângă Catania

Vera Șchiopu, găsită spânzurată lângă Catania. Arestați iubitul ei și un amic: acuzați de crimă

Femei care își aruncă copiii de la balcon

Dramă la Siracusa, se ceartă cu soțul și își aruncă copiii de la balcon, apoi încearcă să se sinucidă. Caz similar la Botoșani