in

Româncă din Italia, apel disperat pentru a-și găsi fata de 17 ani

O româncă stabilită în Italia a lansat un apel disperat pe Facebook, dar şi la televiziuni, pentru a-şi găsi fiica dispărută, despre care crede că a fost răpită. Letizia Diana David, în vârstă de 17 ani, a dispărut duminică, 24 noiembrie 2019, la primele ore ale dimineţii.

Mama fetei, Ioana Botezatu, crede că fiica ei ar fi putut fi răpită de un tânăr pe care l-a cunoscut online şi despre care ştie că face trafic de minori în Germania. Letizia Diana locuieşte cu mama ei în oraşul Conegliano (provincia Treviso, Italia).

Tânăra româncă dispărută are 17 ani, părul roşcat şi o înălţime de 1,60 metri.

În momentul în care a dispărut, fata purta o geacă de culoare verde cu glugă, blugi albaştri, iar în picioare avea o pereche de încălţăminte ‘Converse’ de culoare neagră.

“Ştim că e împreună cu un băiat pe nume Bogdan Oprea, de 27 ani, şi se pare că a dus-o în Piacenza unde locuieşte sora lui. Un prieten de-al lor ne-a spus că acesta face trafic de minori şi vrea să o ducă în Germania. Ajutaţi-mă să îmi găsesc fiica! Vă rog, sunt disperată!”, a scris Ioana Botezatu.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Torino, lucrător român grav rănit la muncă, și-a prins mâna într-un strung, transportat în stare gravă la spital

Ludovic Orban, despre mărirea numărului de parlamentari de Diaspora: Se va ține cont doar de cei 700.000 de români înregistrați cu domiciliul în străinătate