in

Torino, lucrător român grav rănit la muncă, și-a prins mâna într-un strung, transportat în stare gravă la spital

Accident grav de muncă la Salassa, Torino: un muncitor român și-a prins mâna în strungul atelierului unde lucra. Și-a distrus mâna și a suferit răni la nivelul feței, anunță La Stampa.

Un muncitor de 35 de ani, de origine română, a fost rănit în această după-amiază, 26 noiembrie, în jurul orei 15:00, într-un atelier de pe Via Rivarotta din Salassa.

Din motive încă cercetate, în timp ce lucra, bărbatul a rămas cu mâna prinsă într-un strung. Proprietarul atelierului a dat alarma.

Personalul de 118 și pompierii l-au extras pe muncitor, care a suferit și răni la față. După ce condițiile rănitului au fost stabilizate, medicii au decis transferul lui la spitalul din Ivrea cu ambulanța.

Starea lui este gravă, dar nu este în pericol de moarte. În ceea ce privește dinamica accidentului, toate cercetările cazului sunt efectuate de către carabinierii lui Cuorgnè și tehnicienii de la Spresal Asl To4, care vor trebui, de asemenea, să evalueze respectarea regulilor care reglementează siguranța la locul de muncă.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Fost ofițer de poliție, supărat pe Diaspora: ”Nu ne dați lecții de moralitate!”

Româncă din Italia, apel disperat pentru a-și găsi fata de 17 ani