in

Români într-o mașină furată, urmărire nebunească la Milano: s-au izbit de un semafor și s-au răsturnat

Români într-o mașină furată la Milano

Români într-o mașină furată la Milano – Când și-au dat seama că poliția vrea să le verifice mașina, un Audi A4, și-au dat seama că au probleme și așa că au fugit. Doi tineri de 19 și 25 de ani, ambii cetățeni români și deja cunoscuți de poliție, au fost arestați la finalul unei urmăriri pe via Novata din Milano, în noaptea dintre duminică și luni, 30 ianuarie.

Teroare la Milano, patru români urmăriți de carabinieri se răstoarnă cu mașina în tunel, panică în trafic, mai multe vehicule lovite – VIDEO

Totul a început când un polițist a observat un Audi A4 cu 4 tineri la bord în via Mille Lire (zona San Siro). În timp ce maina poliției se apropia, șoferul a apăsat piciorul pe accelerație, dând startul unei urmăriri nebunești, scrie Milano Today.

Patrula de poliție a urmărit mașina doi kilometri până când șoferul a pierdut controlul, izbindu-se de un semafor din via Novara, la colțul cu via Bellaria. Cei 4 de la bord au fugit mai întâi în curtea unui dealer Volkswagen, apoi într-un bloc de locuințe. Doi au fugit, alți doi au fost arestați. Primul a fost oprit în timp ce se afla pe balconul unui apartament de la mezanin, celălalt a fost prins în spatele unui tufiș.

În timpul cercetprilor, a apărut cazierul celor doi arestați; nu numai atât: s-a dovedit că mașina fusese furată cu câteva zile mai devreme dintr-o parcare nu departe de aeroportul Malpensa.

Italia, pericol pe autostradă, poliția a oprit un român beat, fără permis, care conducea o mașină furată, după o urmărire ca-n filme

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
romanca gasita moarta

Italia, româncă în vârstă de 55 de ani, găsită moartă în cada de baie, zadarnice încercările de resuscitare

Italia români exploatați

Italia, români exploatați, plătiți cu 50 de euro pentru luni de muncă grea la pădure: ”Să protestez? Cu ce forță?”