Menu
in

Români prinși la furat în zonele inundate din Italia: „Șacalii inundației”

Doi români prinși la furat în zonele inundate din Italia – Cei doi au furat monede din cutia milei într-o biserică inundată. Cei doi au fost denunțați, alături alți doi italieni. Au fost numiți de presă „șacalii inundației”.
>>> Cel puțin 14 morți: Italia se confruntă cu cea mai gravă inundație din ultimii 100 de ani. Și ploaia revine

Români prinși la furat în zonele inundate

Carabinierii Comandamentului Provincial din Bologna, angajați în serviciul de control, au surprins un român de 48 de ani și o româncă de 31, fără domiciliu stabil, în interiorul Bisericii San Giovanni Battista din Minerbio (Bo), unde furau monedele păstrate în cutiile cu ofrande. Au folosit unelte improvizate pentru o pradă cu adevărat mizerabilă, 12 euro, care a fost returnată preotului paroh. A fost sechestrată mașina folosită de cuplu, un BMW 320. Preotul paroh a depus plângere pentru furt calificat în complicitate.

În Molinella, lângă via Barattino, un tânăr de 29 de ani și un tânăr de 21 de ani, din Bologna, cu domiciliul în San Lazzaro di Savena, au fost identificați în schimb în timp ce rătăceau suspect la bordul unui camion plin cu unelte de spargere: au fost denunțați pentru săvârșirea infracțiunii de purtare nejustificată de șperacle și chei mincinoase.
>>> România a răspuns cererii de ajutor lansată de Italia după inundațiile devastatoare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version