Menu
in

Românul care a violat o pensionară de 70 de ani în parc la Cuneo, condamnat la 12 ani de închisoare. „Eram beat”

Român condamnat pentru viol la Cuneo. Românul de 40 de ani care a violat o pensionară de 70 de ani în parcul fluvial Cuneo a fost condamnat la 12 ani de închisoare. Ieri, 4 aprilie, a fost emisă sentința, într-un proces cu procedură simplificată. Judecătorul de cameră preliminară a considerat ca fiind dovedită responsabilitatea bărbatului, aflat în prezent în închisoare la Biella. Solicitarea acuzării a fost de șapte ani și patru luni.

Napoli, polițistă violată în port: imigrant condamnat la 14 ani

Român condamnat pentru viol la Cuneo

„Eram beat. Nu-mi amintesc nimic. Nu confirm, nici nu neg”, a spus la interogatoriu Dorin Traian Plesa, românul acuzat că a violat duminică, 11 septembrie 2022 în parcul fluvial, o femeie de 70 de ani.

În fața probelor grave strânse împotriva sa, judecătorul de instrucție dispusese arestarea preventivă pentru el. Bărbatul se află în prezent în secția „protejată” a închisorii din Biella. Prin avocatul său, avocatul Pier Carlo Botto, el a ales să fie judecat cu o procedură prescurtată.

Acuzația, agresiune sexuală calificată, a fost susținută de procurorul șef Onelio Dodero, care a cerut o pedeapsă de 7 ani și 4 luni de închisoare.

Judecătorul de ședință preliminară, dr. Cristiana Gaveglio, în starea de judecată, prevăzută de procedura alternativă care acordă scutirea de pedeapsă de o treime, dar ținând cont de constrângerea de continuare, l-a condamnat pe bărbat la 12 ani de pedeapsă cu închisoarea, scrie targatocn.it.

Nebunie la Cuneo, muncitor de 48 de ani și-a ucis mama și câinele, apoi s-a sinucis

Violul care a șocat Cuneo

„Nu-mi amintesc nimic din acea după-amiază. Eram foarte beat pentru că băusem mult: vreo douăzeci de litri de vin în două zile”, a declarat după arestare românul. El era angajat într-o firmă de vânzări de produse alimentare și avea domiciliul în cartierul Borgo San Giuseppe din Cuneo.

Violul fusese comis în jurul orei 18, într-o zonă de-a lungul râului Gesso, nu departe de terenurile de tenis, la o sută cincizeci de metri la rând de piscinele municipale. Victima, pensionară de peste șaptezeci de ani, plimba câinele când un bărbat pe bicicletă s-a oprit, s-a apropiat de ea cu o scuză și apoi a târât-o pe marginea pistei de biciclete, a imobilizat-o și a violat-o.

Femeia a încercat, în zadar, să se elibereze și chiar a țipat, dar în acel moment se pare că nu erau alte persoane în preajmă sau nimeni nu a auzit. Citiți mai multe detalii: Cuneo, un român a violat o bătrână de 70 de ani în parc: „Eram beat, băusem 20 litri de vin”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version