Menu
in

S-a prăbușit în timp ce juca tenis cu prietenii, a murit la 54 de ani: șoc în Teramo

Mort subit în timp ce juca tenis: un jucător de tenis de 54 de ani a murit în timp ce avea loc un meci. S-a întâmplat ieri, după-amiaza târziu, la clubul de tenis San Nicolò di Tordino, în Teramo. În timpul unui joc cu prietenii, Giovanni Marrancone , pe care toată lumea îl cunoștea drept Gianni, din Bellante Stazione, și-a pierdut brusc cunoștința și s-a prăbușit la pământ. O boală bruscă și foarte gravă. Cea mai probabilă ipoteză este că a suferit un infarct.
>>> Doliu în lumea sportului: Adio unui mare campion. Boală mortală în ziua de Paști

Mort subit în timp ce juca tenis

Grupul de prieteni, obișnuit să se întâlnească la tenis după o zi de muncă, se distra ca de obicei când, pe neașteptate, Gianni s-a simțit rău și s-a prăbușit la pământ. Unul dintre colegii săi de dublu a i-a acordat primul ajutor, în timp ce altul a sunat la 911.

La fața locului a sosit în scurt timp o ambulanță medicală de la urgența spitalului Mazzini din Teramo. Medicii l-au găsit pe Gianni Marrancone în stare foarte gravă, dar încă în viață. Au continuat masajul cardiac și respirația artificială.Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor, nu s-a putut salva viața bărbatului.

Salvatorii au încercat să folosească un defibrilator, dar fără rezultat. În cele din urmă, s-a administrat o injecție intracardiacă de adrenalină, dar, din păcate, după aproximativ 40 de minute de manevre de resuscitare, Marracone a murit. La fața locului au intervenit polițiștii de stat pentru constatări și pentru a asculta martorii, scrie Il Messaggero.
>>> Giacomo moare subit la vârsta de 39 de ani, era sportiv și „nu avea nicio boală”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version