in

S-a răzbunat pe soțul italian, o bătea și forța să se prostitueze: opt ani de pușcărie și 60.000 de euro despăgubiri

O româncă a fost sechestrată şi dată pe bani altor bărbaţi de soţul italian, la Torino, chiar şi când era însărcinată. Tânăra a trăit timp de aproape 7 ani coşmarul vieţii ei, deşi la început a crezut că e o zână într-o poveste de dragoste perfectă.

Conform procurorilor care au instrumentat extrem de rapid cazul, tânăra, mama a doi copii mici, născută în România şi crescută în Italia, s-a îndrăgostit de Raffaele F., un italian, şi a părăsit şcoala şi familia în 2012. L-a cunoscut într-un bar şi el a convins-o să plece cu el.

S-au căsătorit şi imediat a început calvarul, scrie observator.tv, citând presa italiană. Tânăra a fost bătută brutal și forțată să se prostitueze de către soțul ei, care i-a luat toţi banii. Românca ajunsese să îi roage pe clienţi să îi aducă scutece şi mâncare pentru bebeluşul ei abia născut, atunci când mai vin la ea.

Abuzurile au avut loc de ani de zile, începând cu 2012 și până în luna martie, atunci când românca şi-a făcut curaj şi a sunat la linia roz, destinată abuzurilor asupra femeilor.

Conform depoziţiei de la tribunal, italianul îşi bătea soţia atât de des şi uneori cu atâta sălbăticie încât vecinii sunau la poliţie, de teamă că fata va fi ucisă, alertaţi de urletele ei. Românca a fost forţată să se prostitueze chiar şi când era însărcinată. A născut doi copii, dar soţul ei nu le acorda nicio atenţie.

Tribunalul l-a condamnat pe Raffaele F. la 8 ani şi nouă luni de închisoare pentru abuz și violență în familie, obligare și exploatarea sexuală și prostituție. Românca a primit o despăgubire de 60.000 de euro.

Venezia, româncă violată, bătută și jefuită. ”Mă prostituez pentru a-mi hrăni soțul și copiii”

Salerno, româncă de 29 de ani, bătută cu pumnii și picioarele de logodnicul italian în fața copiilor

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Doi falși medici români arestați în Italia, i-au dat țeapă unui bătrân cu 15.000 de euro

Drame ale româncelor din Italia: „Sunt o străină aici în Italia, dar mă simt străină și când merg acasă, în România”