in

Doi falși medici români arestați în Italia, i-au dat țeapă unui bătrân cu 15.000 de euro

Trei români din Apulia, fără adăpost, fără viză, fără bani și cu un ordin de expulzare pe numele lor, au reușit să dea un tun de 15.000 de euro, după ce s-au dat drept medici și au reușit să păcălească un bătrân de 90 de ani. Cei trei au regizat o mică scenetă, în care doctori erau cei doi tineri, iar pacientul bătrân care îi recomandă pentru treaba excelentă pe care au făcut-o era chiar tatăl lor.

Cei trei români s-au prefăcut că sunt doctori și pacient, pentru a-l face să creadă pe un bătrân că are nevoie de o operație riscantă la picior. Doi dintre ei s-au dat drept doctori, iar tatăl lor era pacientul mulțumit de operațiile suferite.

Nu le-a fost greu să-l păcălească pe bătrânul de 90 de ani, acesta plătind 15.000 de euro în numerar pentru o operație foarte grea, dar care i-ar fi salvat piciorul, informează presa italiană, citată de observator.tv.

Firește, nu a mai urmat nicio operație, iar bătrânul a anunțat Poliția. Întreaga familie, constând din tată și doi copii, toți fără adăpost, fără viză și fără un loc de muncă, erau posesorii unui ordin de expulzare din Italia, probabil pentru fapte asemănătoare. Acum sunt în arest, pentru fraudă agravată.

Escroc italian cu 8 clase, fals medic în România: a operat zeci de pacienți la cinci clinici din București