in

Sicilia, fetiță română de 4 ani moare la spital, la câteva ore după internare

Sicilia, fetiță română de 4 ani moare la spital

Sicilia, fetiță română de 4 ani moare la spital – Micuța Alessia Gabriela, fiica a doi români care locuiesc de ani de zile în Sicilia, fusese internată pentru o stare febrilă.

Piacenza, fetiță română de 6 ani moare de „miocardită fulminantă provocată de gripă”

Sicilia, fetiță română de 4 ani moare la spital

Sorin și Gabriela Nigel, părinții unei fetițe de 4 ani din Sambuca di Sicilia au depus o plângere la carabinieri Sciacca pentru a stabili cauzele morții fiicei lor, Alessia Gabriela, care a avut loc la spitalul Giovanni Paolo II din Sciacca, unde fusese internată cu câteva ore înainte.

Procurorul a deschis deja o anchetă. S-a dispus autopsia.

Din ce scrie presa, micuța ar fi ajuns la spital, însoțită de tatăl și mama ei, cu febră mare. În zona de urgență s-a decis internarea lui în secția de Pediatrie. Tabloul clinic s-a înrăutățit până la survenirea morții. Membrii familiei acuză responsabilitatea lucrătorilor sanitari. Părinții sunt români și locuiesc de ani de zile la Sambuca.

Micuța ar fi ajuns la spital în jurul orei 6 dimineața, însoțită de tatăl și mama ei, plângându-se de febră. În zona de urgență s-a decis internarea lui în secția de Pediatrie. Apoi tabloul clinic s-a agravat, scrie gds.it

Carmen Petronela Sandu, rudă cu familia Nigel, a declarat în exclusivitate pentru Gazeta Românească, că fetița a fost dusă la spital cu febră mare de ambii părinți în noaptea de sâmbătă si medicii au decis internarea ei pe sectia de pediatrie. „Copila a rămas impreuna cu tatăl, mama plecând acasă să ia cele necesare pentru spital, iar la intoarcere, după puține ore, fetița îşi pierduse viața. Nimeni nu îşi explică motivul decesului. Înmormântarea va avea loc în micuțul oraş sicilian, imediat ce magistratura va termina autopsia. Bunicii din România ajung astăzi pentru a fi alături de familia greu incercata.”

Șoc la Castelfiorentino, un elev român de 17 ani s-a prăbușit și a murit la școală

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 9 In medie: 3.3]
Moare subit în somn la 39 de ani - Giacomo Aliota

Giacomo moare subit la vârsta de 39 de ani, era sportiv și „nu avea nicio boală”

Interdicții Bologna grătar grădină

Interdicții la Bologna, a luat amendă de 200 de euro pentru că făcea grătar în grădină