in

Șoc la Castelfiorentino, un elev român de 17 ani s-a prăbușit și a murit la școală

Adrian Antonel Herbicianu ar fi împlinit 17 ani pe 10 septembrie. Era la școală, s-a prăbușit brusc: Castelfiorentino (Firenze) în stare de șoc pentru tânărul român de șaptesprezece ani care a murit în timp ce era la școală.

Al doilea caz la Agrigento: bărbat de 49 de ani moare în timp ce juca fotbal cu amicii, nu suferea de nicio boală

Adrian Antonel Herbicianu s-a prăbușit la școală

Băiatul s-a simțit rău în clasă marți dimineața. Numele lui era Adrian Antonel Herbicianu și ar fi împlinit 17 ani pe 10 septembrie, scrie La Nazione.

Tânărul a fost declarat mort aproximativ o zi mai târziu în spitalul florentin Careggi, unde a fost transferat în stare critică la bordul ambulanței aeriene Pegaso.

Vestea s-a răspândit imediat în comunitatea școlară deja profund zguduită de cele întâmplate. Însoțitorii, profesorii și tot personalul institutului Valdelsa au sperat într-o minune.

Ceea ce, din păcate, nu s-a întâmplat. Miercuri dimineață, în jurul orei 10, familia tânărului a anunțat la școală epilogul tragic. Și nimic nu mai era ca înainte. Lacrimi, îmbrățișări, tristețe infinită în ochii tuturor și multe întrebări la care nimeni nu poate răspunde.

Tragedie la Agrigento, primarul a proclamat doliu: un copil de 12 ani a murit în timp ce juca baschet la școală

„Probabil un infarct”

Totul s-a întâmplat rapid marți dimineața, probabil un infarct fulminant, care nu i-a lăsat nicio ieșire tânărului. Tânărul de 17 ani, care urma clasa 1A a Institutului tehnic și economic „Erinques” din Castelfiorentino, se afla în banca sa la prima oră a dimineții, când a căzut brusc de pe scaun și s-a prăbușit.

Fără cuvinte, fără apeluri de ajutor. Băiatul nu a avut timp să explice ce i se întâmplă. Profesorul a activat imediat serviciile de urgență în timp ce colegii lui priveau neputincioși.

Un colaborator al școlii cu alți profesori s-a repezit și a încercat imediat să-l resusciteze pe tânăr. Imediată a fost și intervenția Misericordia di Castelfiorentino, care a folosit defibrilatorul.

La fața locului s-a deplasat și o mașină medicală trimisă de 118 care l-a preluat pe băiat și l-a urcat în ambulanța aeriană, care între timp aterizase pe terenul de sport de lângă institut, datorită și ajutorului polițiștilor municipali care au favorizat operațiunile.

Apoi cursa către spitalul Careggi unde tânărul a fost internat cu prognostic rezervat. S-a zbătut toată noaptea, dar inima lui, deși tânără, nu a mai început să bată niciodată.

Familia lui cere acum explicații: băiatul era sănătos, nu a suferit niciodată de vreo boală.

Tânăr român de 19 ani, găsit mort în casă în Abruzzo. Era vaccinat de trei luni. „Nu suferea de nicio boală”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.8]
Bologna explodează butelia mașini gaz

Bologna, explodează butelia unei mașini pe gaz natural: răniți, unul este grav, daune mari la benzinărie

Povestea Gianinei Marin sportivă româncă Italia

Povestea Gianinei Marin, sportivă româncă în Italia: ”Am fost anorexică, acum merg la Miss Univers”