in

Șofer român arestat în Italia: conducea o furgonetă cu 32 de imigranți, salvați de poliție, aproape sufocați și fără apă

Șofer român arestat în Italia: conducea o furgonetă cu 32 de imigranți. Toți de origine asiatică, ei au fost salvați de către ofițerii Sectorului Poliției de Frontieră Gorizia în timpul unei activități de combatere a fenomenului de complicitate la imigrația ilegală pe „ruta balcanică”, scrie ANSA.

Migranții călătoreau înghesuiți într-o furgonetă Fiat Ducato din Slovenia, condusă de un cetățean român de 22 de ani, care a fost arestat.

Citiți și: Săptămâna de lucru de 4 zile în Italia: mai puține zile de concediu medical, angajații mai puțin stresați

Potrivit constatărilor ofițerilor, în compartimentul de marfă al camionetei se afla un rezervor mare din fibră de sticlă, care ocupa aproape întreaga încăpere. Accesul la cisternă nu era vizibil din exterior, deoarece era poziționată pe partea opusă ușilor de încărcare.

O modalitate periculoasă de a transporta persoane obligate să călătorească în condiții precare pe distanțe lungi, fără a avea posibilitatea de a face un schimb suficient de aer sau de a se hidrata. Cei 32 de migranți au fost apoi primiți la biroul local de imigrație ca solicitanți de protecție internațională.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Oficial din Garda de Finanțe moare subit în insula Elba

Elba, oficial din Garda de Finanțe moare neașteptat la 48 de ani

Român diaspora campion concursurile drift

Român din diaspora, campion la concursurile de drift, poartă mereu steagul României pe mașina sa