in

”Petreci prea mult timp pe telefonul mobil în loc să lucrezi”, un tânăr de 23 de ani și-a ucis mama zdrobindu-i capul cu un ciocan

ItaliaUn tânăr de 23 de ani și-a ucis mama zdrobindu-i capul cu un ciocan. „Sânge, ciocan, fiu, mort”. Acestea sunt singurele cuvinte pe care Alì Asghar, în vârstă de 44 de ani, reușește să le pronunțe în italiana sa stricată după ce se prezintă la sediul poliției municipale din Pinerolo. Este ora 9.45 dimineața, muncitorul pakistanez nu mai are suflare, iar hainele îi sunt pătate de sânge, scrie torino.corriere.it.

Doi ofițeri merg cu el în Via Sommeiller 32, la câteva sute de metri distanță, pentru a afla ce s-a întâmplat în locuința de la primul etaj al acelei clădiri istorice vopsite în roz din centrul orașului. Ali rămâne în stradă cu fiica sa de 17 ani, care este învelită într-o pătură termică de către voluntarii Crucii Verzi. Apoi, urmează descoperirea macabră…

Citiți și: Italia, crimă din gelozie: un carabinier l-a împușcat mortal pe amantul iubitei sale, femeia este grav rănită

Un tânăr de 23 de ani și-a ucis mama zdrobindu-i capul cu un ciocan

Cei doi voluntari urcă scările de piatră și intră în casă, urmărind urmele de sânge. În holul de la intrare se află două paturi, în dreapta o cameră și în stânga bucătăria, unde Rubina Kousar, în vârstă de 45 de ani, este întinsă pe podea. Fața ei este desfigurată de o ploaie de lovituri.

De cealaltă parte a camerei, fiul ei, Imran Ahmad, cu părul ras aproape de zero, strânge în mână un ciocan greu. I se ordonă să îl arunce, dar el nu reacționează, nu scoate niciun cuvânt. Privește în gol și se lasă dezarmat fără să opună rezistență, în timp ce medicul și asistentele încearcă să o resusciteze pe Rubina.

Încă mai respiră, dar loviturile de la ceafă i-au fost fatale și, după câteva minute interminabile, inima încetează să mai bată. Imran este luat în custodie de carabinierii din compania Pinerolo și dus la cazarmă, unde continuă să păstreze tăcerea. Chiar și atunci când arestul este oficializat sub acuzația de omor voluntar, nu-i iese niciun cuvânt din gură și nici măcar tatăl său nu-și poate explica motivul.

Cu ajutorul unui interpret, el le spune carabinierilor că a ajuns acasă și și-a găsit soția inconștientă pe podea. Duminica trecută, Ali fusese oprit de poliția financiară în timp ce se plimba prin centrul orașului Pinerolo, într-o stare de confuzie. Tocmai avusese o ceartă furibundă cu Imran, care îl lovise cu pumnul, scoțându-i un dinte.

”Petreci prea mult timp pe telefonul mobil în loc să lucrezi”

Așa îl certase tatăl său, dar nu a vrut să depună plângere cu acea ocazie. Poate că, dacă ar fi făcut acest lucru, tragedia de ieri dimineață ar fi putut fi evitată, dar motivul crimei rămâne încă un mister. Ancheta, coordonată de procuror va trebui să stabilească ce s-a întâmplat în cadrul unei familii care locuiește în Pinerolo de șapte ani și care nu a avut niciodată de-a face cu justiția.

Alì lucrează la o fabrică de sudură din Roletto, un al treilea fiu locuiește încă în Pakistan: „Oameni foarte rezervați”, spun vecinii Augusta Martina și Enrico Lacroce. Îi vedem ieșind și întorcându-se cu bicicletele. Bună dimineața și bună seara, nimic mai mult. Dar nu am auzit niciodată vreun țipăt”.

Ieri dimineață, însă, Imran și Rubina s-au certat. Fiica de 17 ani se afla în baie și și-a sunat tatăl, spunându-i să vină acasă. Dar era prea târziu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Roma, zidar român ucis pe stradă, soția acuză: „Acel albanez ne amenința de zile întregi”

avion amana zbor

Avionul cântărește prea mult, șase voluntari rămân la sol și amână zborul spre Milano: ”250 de euro dacă cobori”