in

Bancomat, funcția tastei 9 la ATM-urile Poștei Italiene. „Chiar dacă ați uitat cardul”

Tasta 9 la bancomat Poșta Italiană – Veste importantă pentru cei din Italia care au cont la Poste Italiane. Noutăți la ATM-urile Postamat, cu o nouă funcție, retrageri fără card, care pot fi folosite de toată lumea. Vestea a fost făcută publică de site-ul Tvzap.

Atenție! Carduri bancare, costuri suplimentare abuzive. Compania Blueair amendată în Italia cu 300.000 de euro

Ceea ce urmează să vă spunem reprezintă un pas înainte în ceea ce privește tehnologia, de fapt aspectul digitizării este îmbunătățit semnificativ. Vă reamintim că acest serviciu vă permite să retrageți bani, precum și să obțineți soldul și lista de mișcări, reîncărcări telefonice și plăți de utilități.

Tasta 9 la bancomat Poșta Italiană

Dar acum Poste Italiane a anunțat că va fi posibilă retragerea banilor de la ATM-urile Postamat chiar și fără a utiliza cardul, adică retragerea fără card. Da, ați citit bine: este planificată o noutate absolută, care va ușura viața a milioane de oameni. Vom explica acum cum va fi posibilă dezvoltarea retragerilor fără carduri, ceea ce va favoriza cu siguranță o accelerare a operațiunilor și va fi, de asemenea, foarte util pentru cei care ar putea uita că au cardul la ei în momentul retragerii.

Poste Italiane, ATM Postamat: cum funcționează retragerile fără card

Marea noutate a Poste Italiane va ajunge în curând în toată Italia, cu ATM-urile Postamat care vor garanta retrageri fără card. Tvzap a oferit toate explicațiile necesare și, evident, italienii vor putea profita de toate acestea în fiecare zi, 24 de ore din 24. Cu adevărat convenabil pentru clienți, care primesc pozitiv această veste. Acum vă spunem în detaliu ce va trebui să faceți pentru a utiliza această nouă caracteristică, care va permite cu siguranță o îmbunătățire a serviciului în cauză.

Retragerea fără card va avea loc accesând aplicația Postepay sau alternativ Bancoposta și apoi va fi necesar să apăsați pe „retragere fără card”. În acel moment va fi necesar să tastați și tasta 9 pe bancomat și va exista un cod QR. Folosind camera telefonului dvs. mobil, va fi deci necesar să încadrați codul QR și puteți continua cu retragerea de bani. Evident că veți avea nevoie de codul de identitate poștal pentru a obține ok-ul final. Și în sfârșit, o ultimă operație trebuie efectuată înainte de a părăsi aparatul Postamat.

În cele din urmă, se vor putea lua banii și se va cere chitanță fie pe cerere, fie pe hârtie. Acum tot ce ne rămâne de făcut este să așteptăm ca toate filialele Postamat să ofere această posibilitate pentru a evita utilizarea cardului.

Bancomaturi și POS blocate în toată Italia. Probleme pentru titularii de carduri la UniCredit și Intesa Sanpaolo

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Italia, sfârșit tragic pentru Mugurel Buga

Italia, sfârșit tragic pentru Mugurel Buga, un sportiv desăvârșit, îngropat în zăpadă de o avalanșă: încerca să își salveze câinii de pe munte

Câștigă cu Gratta e Vinci

Câștigă 100 de euro la Gratta e Vinci, apoi merge la tutungerie și face o descoperire incredibilă