in

Brescia, tată a cinci copii moare la doar 43 de ani, sub ochii soției, în timp ce juca fotbal

Matteo Ferrecchia, tată a cinci copii, a murit în timp ce juca fotbal, sub ochii soției sale. Bărbatul în vârstă de 43 de ani s-a prăbușit la pământ în timpul unui joc cu prietenii din Rovato, o comună situată în Provincia Brescia, Italia. Ulterior, acesta a murit la spital.
>>> Citiți și: Tragedie la Caprino Veronese, motociclist român de 40 de ani a căzut pe asfaltul ud și a murit

Tată a cinci copii moare la doar 43 de ani

Tragicul incident a avut loc marți, când bărbatul a venit să joace fotbal, așa cum jucase de atâtea ori cu prietenii. Dar întâlnirea s-a transformat într-o dramă pentru Matteo Ferrecchia, un tată de cinci copii, în vârstă de 43 de ani, care locuia în zona pieței Tagliuno, în Castelli Calepio. Acesta s-a prăbușit la pământ în timp ce juca. S-a întâmplat luni, cu puțin înainte de ora 20.00, la Rovato (Brescia), în centrul de tenis și ”calcetto” din via Franciacorta, la câțiva pași de poarta de taxare A4, scrie bergamo.corriere.it.
>>> Citiți și: Factură de energie electrică de 260.000 de euro pentru un magazin de 15 mp. „Nu plătesc, este inacceptabil”

În mijlocul jocului, la care asista și soția sa, bărbatul a fost văzut prăbușindu-se la pământ. După ce a fost dată alarma 118, un elicopter a ajuns la fața locului, iar bărbatul rănit a fost transportat la spital. Starea sa a părut imediat foarte gravă, iar acesta a murit (probabil în urma unui stop cardiac) în timpul nopții la spital. Soția sa a avut și ea nevoie de ajutor: în timp ce asista la manevrele de resuscitare, a leșinat și a fost dusă la urgențe.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Doliu în muzica italiană, cântărețul a fost găsit mort la doar 27 de ani

Supraviețuirea românilor în Italia: Muncă grea pentru bani puțini