in

Torino, româncă dată afară de la muncă pentru că avea probleme cu alcoolul, arestată după ce recurge la violență și blesteme

Scene absolut penibile într-o familie torineză care a angajat ca ”badante” pentru doi bătrâni, o româncă de 54 de ani. Cea care fusese angajată s-a dovedit a fi cu probleme legate de alcool. Când angajatorii au apelat la poliție, aceasta a devenit violentă. Nu au lipsit nici blestemele.

Românca a fost contactată în urma unui anunț pe care l-a postat pe internet, unde căuta să fie angajată ca îngrijitoare. A luat legătura cu ea o familie din Torino care trăia în cartierul Parella, care avea nevoie de o persoană care să aibă grijă de cei doi bunici bătrâni.

Femeia a fost în probă pentru câteva zile, dar, de la primele ore de la sosire, angajatorii au observat că are probleme cu alcoolismul și nu părea potrivită pentru locul de muncă delicat, în opinia lor, ținând cont că trebuia să se ocupe de doi bătrâni. A doua zi fiica cea mare i-a spus româncei că nu crede că e potrivită pentru acel loc de muncă. 

În acel moment, românca de 54 de ani, a avut o reacție agresivă și ostilă față de ea, declarând că nu are nici cea mai mică intenție de a pleca. Poliția a fost chemată imediat, dar femeia a devenit și mai violentă, apelând la lovituri și amenințări.

Scena a devenit și mai penibilă atunci când îngrijitoarea a spus că va face mărturie falsă în fața tribunalului față de ce s-a întâmplat. Nu s-a oprit aici și le-a spus chiar că le dorește moartea tuturor.

Femeia a fost arestată pentru violență, amenințări și ultraj.

Avellino, îngrijitoare româncă beată încearcă să abuzeze sexual un bătrân de 83 de ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Veneția Mestre, concurs de desen și grafică cu PREMII „In memoriam Mihai Eminescu”

Românii din Italia, chemați în țară pe salarii de minim 4000 de lei: ”Vom face la Milano sau Torino o bursă a locurilor de muncă”