in

Tragedie în apropiere de Padova, un polițist s-a aruncat în râu pentru a salva un pensionar: ambii găsiți morți

ItaliaTragedie în apropiere de Padova, un polițist s-a aruncat în râu pentru a salva un pensionar. Corpurile pensionarului Valerio Buoso, în vârstă de 75 de ani, și al polițistului Domenico Zorzino, în vârstă de 48 de ani, care au căzut în râul Gorzone, în apropierea localității Anguillara (Padova), vineri după-amiază, 3 martie, au fost găsite fără viață, scrie corrieredelveneto.it.

Cei doi erau încă ghemuiți într-un loc deosebit de noroios din albia râului, la aproximativ zece metri de locul în care s-a scufundat mașina bătrânului.

Citiți și: Torino, un bărbat a căzut de pe acoperișul unei clădiri istorice, pe mesele din fața unui bar

Tragedie în apropiere de Padova

Munca neobosită a pompierilor, care au pornit din nou în căutarea celor doi bărbați sâmbătă dimineața devreme, a pus capăt agoniei celor două familii, Buoso și Zorzino, care locuiesc la câteva sute de metri distanță. Pe digul Gorzone, încă din zori, pe lângă salvatori, se aflau și rudele lui Valerio și soția lui Domenico.

Potrivit reconstituirii făcute de carabinieri, care au fost primii care au primit apelul de ajutor lansat chiar de Domenico, Ford Fusion-ul roșu al lui Buoso, văr de-al doilea al primarului din Anguillara, Antonella Buoso, s-a scufundat în Gorzone vineri la ora 17.00. În mașină se afla Valerio, care, probabil îmbolnăvit, nu a reușit să oprească mașina în timp ce aceasta se prăbușea pe panta abruptă a digului.

Domenico, ofițer anticriminalitate la sediul poliției din Padova, era liber de serviciu și se afla împreună cu cei doi border collie ai săi. Polițistul ieșise la o alergare, așa cum făcea adesea, de-a lungul digului. El a fost cel care a văzut mașina căzând în râu.

Au murit amândoi

Fără să stea pe gânduri, a chemat salvatorii, apoi a legat cei doi câini de copac, poate pentru a-i împiedica să îl urmărească, a lăsat un rucsac și telefonul mobil pe jos și a fugit pentru a încerca să îl salveze pe bătrân.

A crezut că îl poate extrage în viață din mașina aflată în apă și probabil că a și reușit la început, deoarece mașina a fost scoasă din râu fără ca cineva să se afle înăuntru. Dar curentul a avut câștig de cauză: cei doi bărbați au fost târâți pe fundul apei.

La fața locului s-au deplasat poliția, precum și carabinierii și pompierii. Zorzino era iubit și respectat de colegii săi, iar întreaga poliție din Padova este în doliu. Satul liniștit Ca’ Matte, unde locuiau cei doi bărbați care și-au pierdut viața, a fost copleșit de durere.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Test dur: cine trece primul? Puțini știu răspunsul

îngrijitoare condominiu italia

Italia, un proiect care funcționează: îngrijitoarele de condominiu, două ”badante” au grijă de 22 de bătrâni