in

UE, grupul „Patrioților”: vicepreședinte Vannacci

Liga lui Matteo Salvini a aderat la grupul Patrioților din Parlamentul European. „Astăzi, după o muncă îndelungată, se naște marea grupare a Patrioților împreună cu Liga la Bruxelles, care va fi decisivă în schimbarea viitorului acestei Europe”, a anunțat pe X Matteo Salvini, liderul Ligii.

Roberto Vannacci, generalul italian căsătorit cu o româncă, întoarce Italia pe dos cu o carte care se opune „gândirii unice”

Liga lui Matteo Salvini a aderat la grupul Patrioților

Grupul a fost lansat de premierul ungar Viktor Orban, fostul prim-ministru ceh Andrej Babis și președintele Freiheitliche Partei Österreichs, Herbert Kickl. Jordan Bardella, liderul Rassemblement National, a fost ales președinte al grupului care include și grupul francez de dreapta. Printre cei șapte vicepreședinți se numără europarlamentarul Ligii, Roberto Vannacci. Prim-vicepreședintele este maghiara Kinga Gal.

EXCLUSIV – Cine este Camelia Mihăilescu, soția generalului Vannacci: ”Am renunțat la TOT pentru a fi împreună”

Cine sunt Patrioții

Grupul Patrioților din Parlamentul European include „84 de europarlamentari” din „12 țări membre UE” , explică șeful delegației Ligii, Paolo Borchia la Bruxelles. Liga este a treia delegație, după Rassemblement National Francez și Fidesz maghiar.

În detaliu, aceștia sunt 30 de europarlamentari de la Rassemblement National (Franța), Fidesz și Partidul Popular Creștin Democrat (Ungaria) cu 11; Liga cu 8 europarlamentari; Anul 2010 (Mişcarea Cetăţenilor Nemulţumiţi) de Andrej Babis cu 7 (Cehia); Přísaha a Motoristé con 2 (Republica Cehă, care înseamnă literal „înjurături și șoferi”); Fpoe cu 6 (Austria); Geert Wilders PVV cu 6 (Olanda); Vox (Spania) a lui Santiago Abascal cu 6; Vlaams Belang (Flandra, Belgia) cu 3; Chega cu 2 (Portugalia); Dansk Folkeparti cu unul (Danemarca); grecul Fonì Logikis (Vocea Rațiunii) cu un europarlamentar; Latvija pirmajā vietā (Prima Letonia) cu unul, informează Adnkronos.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Șoc la Cosenza, bătrânul de 72 de ani își violează badanta de 39 de ani. „Nu ne-am fi imaginat”

TRAIN SURFING

Nebunia provocărilor de pe rețelele sociale: Un tânăr de 18 ani s-a agățat timp de 100 km de coada trenului Intercity Civitanova-Pescara