Menu
in

„Reprezintă un pericol pentru cei vindecați”. Alarma cercetătorilor, mărturia șocantă a unui cuplu

 Știri Italia – Vaccinarea după vindecarea de Covid – Sunt vaccinurile periculoase pentru cei care s-au vindecat în mod natural de Covid? O întrebare care începe să domine discuțiile despre efectele adverse ale vaccinurilor și în Italia.

La această întrebare, Gianni Rezza, director de Prevenire la Ministerul Sănătății, s-a limitat să răspundă astfel: „Este un punct în curs de revizuire”. Nu este o frază destul de liniștitoare. Între timp, însă, continuă să sosească mărturii de la cetățeni care, după administrarea serului, și-au văzut viața transformându-se într-un adevărat coșmar.

Vaccinarea după vindecarea de Covid

Programul Fuori dal Coro difuzat pe Rete 4 a difuzat un reportaj creat de Marianna Canè și dedicat poveștii Alessandrei și Roberto, doi soți care au contractat Covid în trecut, depășind infecția fără probleme.

Obligația de vaccinare impusă de guvern i-a obligat, însă, să se vaccineze și în acel moment situația s-a precipitat brusc: ambii, de fapt, au început să se simtă groaznic.

„Parcă ai merge pe cărbuni încinși – a explicat Alessandra, disperată, la microfoanele Fuori dal Coro – Te recuperezi în mod natural după o boală și apoi îți faci un vaccin pentru a te îmbolnăvi?”.

O întrebare pe care și-au pus-o mulți italieni în ultimele luni, în timp ce drepturile lor erau călcate în picioare, scrie „Il Paragone”.

Femeia, după inoculare, a început să simtă arsuri la membre, în timp ce soțul s-a trezit cu dureri la inimă în timp ce făcea mișcare.

https://www.gazetaromaneasca.com/wp-content/uploads/2022/09/fuori-coro-7899_n.mp4

Șeful Pfizer, Albert Bourla, a făcut Covid după patru doze: „Sunt recunoscător vaccinului”

Studiul Altamedica

A enesa mărturie șocantă care vine tocmai în zilele în care un studiu al institutului Altamedica a arătat că „niciun subiect care a depășit în mod natural infecția cu Covid nu a ajuns vreodată la reanimare din cauza virusului”.

Pe scurt, cei care se vindecă dezvoltă apărări naturale mai eficiente, care în cazul unei noi contagiuni evită riscul spitalizării.

Cu aceste premise, aceeași lume a științei a început să sfătuiască împotriva vaccinării celor recuperați, deoarece riscul de reacții adverse nu este justificat de potențialele beneficii.

Pe scurt, pentru cei care au avut virusul, vaccinarea înseamnă riscul inutil. Toate se întâmplă în timp ce guvernul Draghi, nepăsător, pregătește deja următoarea rundă de vaccinare.

Român de 24 de ani mort la Trento, judecătorul: „Investigați legătura cu vaccinul”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]
Exit mobile version