in

Vanessa Incontrada, declarație șoc despre românul care pipăit o jurnalistă în direct: „I-aș tăia…”

Vanessa Incontrada, celebra actrița de origine spaniolă naturalizată italiană, a avut un comentariu șoc despre incidentul din Spania, unde un român a pipăit o jurnalistă în timp ce aceasta transmitea în direct un reportaj. Românul a fost arestat pentru agresiune sexuală, dar ulterior eliberat. În Spania, episodul a inflamat opinia publică și politicienii.
>>> Un an de muncă pentru badante valorează 20 de euro pensie, iată cum să ajungi la 600 de euro pensie la 67 de ani

Vanessa Incontrada, comentariu șoc

În Italia, declarații șoc referitor la acest episod au fost făcute de actrița Vanessa Incontrada, într-un interviu în La Stampa.

„Am urmărit totul secundă după secundă. Prezentatorul unui program de știri a făcut să fie arestat în direct hărțuitorul pentru că a pipăit-o pe o jurnalistă în timpul unei transmisii – spune ea într-un interviu pentru La Stampa -. În Spania avem problemele noastre, dar lucrează poliția. Aici, în Italia, justiția este o glumă pentru aceste lucruri .”

Pe scurt, actrița susține pumnul de fier: „Față de ani în urmă, lucrurile s-au schimbat, dar eu pe un astfel de bărbat (bărbat?) nu l-aș lăsa să scape și deși cred în libertate și iertare, constat că există acțiuni de neiertat. I-aș tăia mâinile! Avem nevoie de justiție care să ia o poziție dură și drastică. Videoclipul acela m-a șocat. L-au arestat pe tip și l-au dus imediat la închisoare, dar în Italia nu nu știu dacă s-ar fi întâmplat același lucru”.
>>> Lega cere obligativitatea crucifixelor în școli, birouri, închisori și porturi: amenzi de până la 1.000 de euro

Ce s-a întâmplat în Spania

O reporteriță spaniolă de la canalul „Cuatro”, Isabel Balado, a fost agresată sexual în direct de un tânăr român în timp ce efectua un reportaj despre un furt în Madrid. Agresorul în vârstă de 25 de ani i-a pus mâna pe fund jurnalistei în timp ce aceasta transmitea în direct. Incidentul a fost filmat și transmis în timp real, iar gazda emisiunii a suspendat legătura pentru a chema poliția.

Reporterița l-a înfruntat pe agresor și acesta a fost ulterior arestat de poliția spaniolă. Incidentul a atras atenția în Spania și a generat discuții despre drepturile femeilor și necesitatea de a pune capăt impunității agresorilor sexuali. Compania Mediaset España a exprimat solidaritatea față de reporterul hărțuit, iar autoritățile spaniole au confirmat arestarea bărbatului român de 25 de ani. Ulterior acesta a fost eliberat. Mai multe detalii AICI
>>> Adina Manolache, româncă de 30 de ani din Roma, a șantajat un important manager din RAI, făcându-l să-i dea 100.000 de euro

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
crucifix scoli italia

Lega cere obligativitatea crucifixelor în școli, birouri, închisori și porturi: amenzi de până la 1.000 de euro

Cutremur în Toscana

Cutremur în Italia, șocul a înspăimântat populația, sute de oameni pe străzi