in

Adina Manolache, româncă de 30 de ani din Roma, a șantajat un important manager din RAI, făcându-l să-i dea 100.000 de euro

Adina Manolache, arestată pentru extorsiune – Adina Manolache, o româncă de 30 de ani, ar fi extorcat peste 100 de mii de euro unui important manager din Rai, în vârstă de 66 de ani. Pentru a obține din ce în ce mai mulți bani, femeia (cei doi se cunoscuseră pe un site de întâlniri) pusese în scenă și o tentativă de omor: un selfie cu cuțitul îndreptat spre gât: „Ajută-mă, te rog. Sau mă vor ucide”. Adina Manolache a fost arestată de polițiștii de la secția Viminale, scrie La Repubblica.
>>> Pescara, româncă ucisă de partenerul ei italian. „Alina a fost sugrumată în pat”

Adina Manolache, arestată pentru extorsiune

Cei doi s-au întâlnit într-un chat pentru adulți. Dupa primele intalniri platite intr-un apartament din Labaro, barbatul s-a îndragostit de ea. Dar pe langa plata unor servicii sexuale normale, românca a inceput sa faca cereri de tot felul: „Trebuie sa-mi operez fiul. Îmi dai niște bani? Mama e bolnavă, poți să mă ajuți?”

Cereri continue de bani

Adina Manolache ar fi început să folosească tot felul de pretexte, inclusiv o rambursare de 5000 de euro pentru a organiza înmormântarea surorii sale, până când, a adus în discuție o presupusă organizație criminală care o dorea moartă. „Trebuie să dau banii mafiei, te rog să mă ajuți”.

Managerul RAI a spus că românca l-a amenințat că îi omoară pisicile: „Mi-a spus că dacă nu o plătesc îmi va ucide toate pisicile”, le-a spus bărbatul polițiștilor.
>>> „Nepotul tău are necazuri, are nevoie de bani!”, bătrână înșelată de 40.000 de euro de un român și un napolitan

Intervine poliția

Managerul de 66 de ani, de fapt, încercase să scape de femeie, blocându-i numărul de telefon. Dar el a fost contactat imediat de un mesaj de la un număr străin, avertizând: „Deblochează numărul Adinei sau vor fi consecințe pentru tine.” mesajul fusese însoțit de o amenințare ulterioară: ca va publica toate conversațiile lor sexuale pe rețelele de socializare și, astfel, îi va ruina cariera.

În acel moment, oficialul Rai a decis să ia legătura cu poliția. Blitz-ul datează din 6 septembrie. Bărbatul a organizat o întâlnire cu femeia pentru a-i aduce niște bani. Dar la întâlnire au asistat și polițiștii care, după ce au observat momentul predării banilor, au intrat în acțiune, arestând-o pe românca de 30 de ani pentru extorsiune. Arestarea a fost apoi validată de judecătorul de instrucție.
>>> Situație scăpată de sub control în Italia, oamenii își fac dreptate singuri: VIDEO – Hoț linșat la Roma de mulțimea furioasă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Generalul Vannacci, dezvăluirea făcută de soția sa

Generalul Vannacci, dezvăluire neașteptată făcută de soția sa româncă: „La un meci de tenis…”

crucifix scoli italia

Lega cere obligativitatea crucifixelor în școli, birouri, închisori și porturi: amenzi de până la 1.000 de euro