in

Generalul Vannacci, dezvăluire neașteptată făcută de soția sa româncă: „La un meci de tenis…”

Generalul Vannacci, dezvăluirea făcută de soția sa – Acum este oficial: generalul Roberto Vannacci a devenit o adevărată celebritate din toate punctele de vedere. Suficient pentru a atrage atenția atât a presei, cât și a emisiunilor de televiziune care se bat zilnic pentru el. Însă, după succesul extraordinar al best-seller-ului său „Lumea pe dos”, lumina reflectoarelor a căzut și asupra soției ofițerului. Camelia Mihăilescu, de origine română, dar cu cetățenie italiană, și-a apărat cu putere soțul și tezele enunțate în opera sa literară, scrie Libero.
>>> Roberto Vannacci, generalul italian căsătorit cu o româncă, întoarce Italia pe dos cu o carte care se opune „gândirii unice”

Generalul Vannacci, dezvăluirea făcută de soția sa

Într-un interviu acordat publicației Il Giornale d’Italia, ea a mărturisit că viața lor nu s-a schimbat prea mult față de acum un an: „Viața noastră este mai mult sau mai puțin aceeași, evident că viața de familie este afectată de lipsa lui Roberto pentru că și el este mereu ocupat cu prezentarea cărții și cu jurnaliștii: suntem o familie unită și armonioasă.”
>>> Generalul Vannacci, criticat pentru că are soție româncă: „Zicala „moglie e buoi” e valabilă numai pentru alții?”

Experiența în Rusia

Camelia Mihăilescu a vorbit apoi despre experiența lor în Rusia (unde generalul Vannacci era atașat militar, la ambasada italiană din Moscova) în perioada de lockdown. „Pentru mine și pentru fete – a explicat ea – acea perioadă a fost foarte pozitivă, au o cultură impresionantă, sunt oameni aparent reci, dar foarte primitori, pentru mine a fost o experiență minunată, au fost un mare imperiu, toți foarte primitori, totul îngrijit, curat, ordonat”.

Soția lui Vannacci a vorbit apoi despre dificultățile de a fi căsătorită cu un general pentru că – potrivit ei – nu este o misiune ușoară : „De la început am știut dragostea lui pentru armată, pentru profesia lui, era plecat aproape întotdeauna. Când am avut fetele a fost mai greu”.

Partida de tenis

Generalul Vannacci, dezvăluirea făcută de soția sa – Dar poate că normalitatea familiei Vannacci a ajuns la capăt. În ultima vreme au circulat unele zvonuri că generalul ar fi pe punctul de a intra în politică, iar soția lui la conducerea unei emisiuni de televiziune. „Nu știu despre niciun plan de viitor, dar dacă soțul meu are nevoie de sprijinul meu, evident că voi fi acolo. Cât despre viitorul meu – a adăugat Mihăilescu – nu am o astfel de intenție și nici nu am primit propuneri. Am fost invitată la o emisiune, dar am refuzat”.

Când o întreabă care a fost prima lor întâlnire, ea a povestit: „Ne-am întâlnit acum mai bine de 20 de ani la București, la academia militară unde lucram. Pe vremea aceea România se pregătea să intre în NATO, și acolo au ajuns studenți aparținând țărilor NATO, printre ei a fost și Roberto. El a făcut primul pas, eu sunt o femeie foarte mândră, nu aș fi făcut-o niciodată. El a fost la București doi ani și după un an și-a găsit în sfârșit curajul să mă invite în oraș, luându-mă la un meci de tenis”, conchide doamna.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Atacatorul cu seringa din Terni e român

Coșmar la Terni, un român ataca femeile pe stradă cu o seringă: polițiștii l-au anihilat cu șocuri electrice

Adina Manolache, româncă de 30 de ani din Roma, a șantajat un important manager din RAI, făcându-l să-i dea 100.000 de euro