in

Coșmar la Terni, un român ataca femeile pe stradă cu o seringă: polițiștii l-au anihilat cu șocuri electrice

Atacatorul cu seringa din Terni e român

Atacatorul cu seringa din Terni e român: a fost arestat pentru că a amenințat o femeie cu o seringă. Poliția intervine, agenții forțați să folosească Taserul.
>>> Milano, o româncă atacă polițiștii și îi amenință: „Vă împușc în cap”

Atacatorul cu seringa din Terni e român

Intervenția Poliției de Stat a fost solicitată de o femeie miercuri seara, 13 septembrie, care a raportat operatorului că a fost atacată și amenințată de un băiat în timp ce se întorcea acasă la Terni.

Femeia a spus că l-a găsit pe tânăr în holul de la intrarea blocului ei ținând o seringă, împiedicând-o să urce scările; a reușit totuși să treacă, dar când a coborât ulterior în pivniță, l-a găsit din nou și de data aceasta el a amenințat-o cu moartea.
>>> Deputatul PNL de diaspora Valentin Făgărăşian, atac dur la AUR: ”Au devenit promotorii violenţei și manipulării”

Anihilat cu șocuri electrice

Imediat a sosit o patrulă, echipajul încercând să vorbească cu tânărul (un român de 19 ani, rezident în Terni, cunoscut Poliției de Stat, acesta fiind deja supus obligației de a se prezenta la Autoritatea Judiciară din cauza ori pe zi și locuind în Municipiul Terni, în urma arestării în flagrant delict pentru furt calificat din 16 august trecut și a altor două furturi comise la 23 august și 7 septembrie), dar ca răspuns, acestea – într-o puternică stare de agitație – a început să-i jignească și, în același timp, să o amenințe pe femeie, încercând să o lovească.

După diferite încercări de blocare a acestuia, polițiștii au recurs la utilizarea TASER-ului cu șocuri electrice, iar tânărul a fost imobilizat și arestat și, prin decizia magistratului de gardă, plasat în arest la domiciliu în așteptarea judecății imediate.

În verificările ulterioare însă, la adresa declarată, tânărul nu a fost niciodată găsit și din acest motiv procurorul a dispus plasarea acestuia în camerele de pază ale sediului poliției.

Ofițerii l-au denunțat pentru dublă evadare și l-au închis într-o celulă, în așteptarea procesului direct de astăzi, la ora 13.30, în care judecătorul Judecătoriei Terni i-a ordonat să meargă la închisoare.

Între timp, doamna care a suferit amenințările a depus și o plângere împotriva lui.

>>> 20 de minute de teroare pură la Milano, trecători înjunghiați la întâmplare. Cine este atacatorul

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
accident verona

Accident tragic la Verona: un român de 29 de ani nu a mai ajuns acasă după ce și-a petrecut seara cu iubita

Generalul Vannacci, dezvăluirea făcută de soția sa

Generalul Vannacci, dezvăluire neașteptată făcută de soția sa româncă: „La un meci de tenis…”