in

Accident tragic la Verona: un român de 29 de ani nu a mai ajuns acasă după ce și-a petrecut seara cu iubita

Accident tragic la Verona: un român de 29 de ani nu a mai ajuns acasă după ce și-a petrecut seara cu iubita. După ce a petrecut serata de luni în compania iubitei sale, într-un bar din Lavagno, provincia Verona, tânărul i-a promis acesteia că îi va trimite un mesaj, măcar pentru a-i comunica că a ajuns cu bine acasă. Din nefericire, acel mesaj nu a mai ajuns niciodată.
>>> Alexandru Furis, român de 30 de ani „generos, iubit și respectat de toți”, a murit într-un accident de motocicletă la Martellago

Accident tragic la Verona: un român de 29 de ani nu a mai ajuns acasă

În drumul de întoarcere, O.F., un tânăr de 29 de ani, de origine română, rezident în Oppeano, a avut un grav accident rutier. Corpul său a fost descoperit marți, în jurul orei 18:30, într-o zonă adiacentă drumului Sp20 care leagă localitățile Vago di Lavagno și Zevio, alături de motocicleta sa.

Alarma a fost dată de iubita tânărului, îngrijorată de tăcerea acestuia. Niciun mesaj, nicio veste. Și telefonul nu răspundea la apeluri. Îngrijorarea a crescut și în rândul familiei sale, când angajatorul lui O.F. a informat că acesta nu s-a prezentat la serviciu în acea zi.
>>> VIDEO – Nebunie totală la Napoli, trei români mergeau cu spatele pe șoseaua de centură: „Nu mai aveam benzină”

Operațiune de Salvare Masivă

Raportul de dispariție a fost trimis carabinierilor din San Martino Buon Albergo, care au inițiat operațiunile de căutare, sprijiniți de pompierii locali. Pe lângă patrulele terestre, două vehicule ale pompierilor din Caldiero și unitatea locală de control din Verona, cu sprijinul elicopterului Drago 149 de la Mestre, au scanat zonele posibile prin care tânărul ar fi putut trece pe motocicletă pentru a ajunge acasă.

Corpul său a fost identificat de către echipajul aflat la bordul elicopterului, în apropiere de șantierul TAV din via Busolo, camuflat de vegetația densă.

Pentru O.F., salvatorii nu au mai putut face nimic; echipajul de urgență a confirmat decesul. Ancheta a fost preluată de carabinieri, care vor investiga circumstanțele exacte ale accidentului. Primele indicii sugerează că nu au fost implicate alte vehicule și că tânărul a ieșit de pe carosabil din cauze încă neelucidate, suferind un impact fatal.

sursa: today.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Erika Ganassi, în vârstă de 43 de ani

Erika moare la vârsta de 43 de ani, ucisă de o boală neașteptată în timp ce se afla acasă

Atacatorul cu seringa din Terni e român

Coșmar la Terni, un român ataca femeile pe stradă cu o seringă: polițiștii l-au anihilat cu șocuri electrice