Menu
in

A intrat cu Tirul în direcția greșită într-un pasaj subteran la Verona: accident cu 2 mașini

A intrat în pasaj în direcția greșită, provocând un grav accident de circulație. Accidentul a avut loc la Verona în pasajul subteran al Viale Piave, lângă Fiera.
>>> Ciocnire frontală la Esine, o româncă de 52 de ani și-a pierdut viața. Daniela locuia în provincia Bergamo

A intrat în pasaj în direcția greșită

Un autotren al unei firme de transport românești a intrat pe pasajul subteran pe sens opus, ciocnind frontal două mașini care circulau pe sensul unic permis.
Un șofer veronez în vârstă de 52 de ani a fost grav rănit și a fost transportat la spital. Celălalt autoturism era condus de o femeie din Rovigo, care a ajuns, de asemenea, la spital.

Dinamica accidentului pare clară. Cele două mașini, un Ford C-Max și un Volkswagen Tiguan, au coborât ]n pasajul subteran venind dinspre centrul orașului și s-au trezit brusc în fața vehiculului greu care circula prin tunel în contra sens. Ciocnirea a fost inevitabilă.

La fața locului, pe lângă medicii de la 118 și pompieri, polițiștii locali care l-au supus testului alcoolemiei pe șoferul camionului, un român de 43 de ani, care a rezultat negativ. Bărbatul a fost însă sancționat pentru că nu a respectat timpii de conducere în repaus.
Accidentul a avut repercusiuni grave asupra traficului din zonă, iar pasajul subteran a fost redeschis circulației abia după mai multe ore, anunță ANSA.

>>> Accident în provincia Taranto, doi soți români și un italian au murit într-o ciocnire frontală

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version