in

Veste șocantă în lumea sportului din Italia: vedeta echipei naționale de volei găsită moartă, avea doar 18 ani

Veste șocantă în lumea sportului din Italia: vedeta echipei naționale de volei găsită moartă, avea doar 18 ani. Julia Ituma, o voleibalistă în vârstă de 18 ani și una dintre vedetele echipei naționale de volei juniori a Italiei, a fost găsită moartă în dimineața zilei de joi, 13 aprilie, la Istanbul, în Turcia, unde se afla cu echipa sa pentru returul semifinalei Ligii Campionilor, scrie Corriere.it.

Cu privire la cauza morții ei, care a șocat lumea sportului italian, nicio ipoteză nu este exclusă pentru moment.
Citiți și: Româncă de 37 de ani moare brusc pe canapea la Roma: „Credeam că doarme”

Veste șocantă în lumea sportului din Italia

Julia Ituma visa să devină noua Paola Egonu. Ea parcursese mai mult sau mai puțin aceleași etape ca și campioana italiană. Mai întâi Clubul Italia și apoi în echipele naționale de tineret, apoi Igor Gorgonzola Novara, cu care a pierdut ieri semifinala retur a Ligii Campionilor de la Istanbul, contra lui Eczacibasi, cu 3-0 (a marcat două puncte).

Și tocmai din Turcia sosește vestea morții sale, în circumstanțe care urmează să fie clarificate. Trupul său a fost găsit în zori în fața hotelului în care era cazată echipa în așteptarea întoarcerii în Italia, în această după-amiază.

Potrivit primelor reconstituiri, ar fi căzut de la o fereastră a clădirii. Moartea ei este investigată de poliția turcă și nu este exclusă posibilitatea unui act voluntar. Ituma era cazată împreună cu echipa la Volley Hotel din Istanbul, hotelul adiacent sălii de sport Burhan Felek, arena în care a jucat ieri.

Tânăra jucătoare, care împărțea camera cu un însoțitor, se afla la etajul șase al clădirii. Corpul ei a fost găsit în jurul orei 5.30 în această dimineață, la poalele hotelului, de către niște angajați care inițial au observat doar o pereche de pantofi. Intervenția imediată a paramedicilor, care au declarat-o moartă, și a poliției, care a demarat o anchetă.

Nimic nu anunța tragedia

Potrivit unei prime reconstituiri, ea s-a întors în camera sa cu puțin înainte de miezul nopții, după ce s-a plimbat mult timp pe coridoarele hotelului între orele 22.30 și 23.50. Cadavrul se află acum la Institutul de Medicină Legală pentru a se stabili cauza morții.

Născută la Milano în 2004 din părinți nigerieni, ea ajunsese la Novara vara trecută, după un stagiu de trei ani la Club Italia, formație federală care joacă în campionatul seriei A2 cu o selecție a celor mai buni jucători italieni de perspectivă.

Crescută cu mitul lui Robertlandy Simon, centralul cubanez al lui Piacenza, ea începuse să joace volei la vârsta de 11 ani. Înălțimea și condiția fizică o îndreptaseră spre volei după o încercare la baschet, iar de acolo a început drumul de creștere care a văzut-o deja protagonistă la echipa națională Under-19 (medalie de aur europeană vara trecută și recunoașterea ca cea mai bună jucătoare a turneului) și la echipa Under-18 care va fi vicecampioană mondială în 2021.

Părinții Juliei sunt în drum spre Turcia, informează procurorul ei, Bruno Saltini, care adaugă: ‘Julia se simțea bine și era fericită la Novara’.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Carduri clonate la Roma

Roma, cardurile turiștilor, clonate de o bandă de români și italieni, 300.000 de euro fraudă

Își amenință partenera cu moartea

Viterbo, român nebun de gelozie își amenința partenera cu moartea și o urmărea cu toporul