in

Viterbo, român nebun de gelozie își amenința partenera cu moartea și o urmărea cu toporul

Își amenință partenera cu moartea

Viterbo: Își amenință partenera cu moartea și o urmărește cu toporul. Judecătorul a decis expulzarea din locuința familiei, cu obligativitatea brățării electronice.
>>> Italia, un român s-a certat cu soția și s-a prezentat cu un topor la hotelul unde lucrează ea: arestat

Își amenință partenera cu moartea, judecătorul ia măsuri

Zilele trecute, personalul Poliției de Stat a Secției Mobile a Poliției Viterbo a pus în aplicare o măsură de siguranță, dispusă de către Judecătorul de Instrucție al Tribunalului Viterbo. Poliția l-a scos din locuința familiei pe un român de 39 de ani cu domiciliul in provincia Viterbo, cu obligația sa nu se apropie de locurile frecventate de partea vătămată, anunță poliția de Stat.

Procesul penal, condus și coordonat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Viterbo, a luat naștere din procesul intentat cu circa o lună în urmă de partenera românului, în care s-au povestit deseori multiple acte de hărțuire și violență petrecute în interiorul locuinței. şi în prezenţa copiilor minori.
>>> Padova, și-a atacat soția cu un topor: român în vârstă de 52 de ani internat la psihiatrie

De altfel, după revenirea femeii dintr-o convalescență în spital, suspectul a făcut-o obiectul unor amenințări și jigniri repetate, convins că are o aventură cu alți bărbați și deci presupunând că ar putea să îl trădeze, ajungând chiar până la confiscarea telefonului ei mobil și distrugerea acestuia. Cu altă ocazie, a amenințat-o cu moartea ținând în mână un ciocan.

Punctul culminant a fost atins atunci când bărbatul, în timpul unei alte izbucniri de gelozie, și-a urmărit partenera cu un topor, țipând că vrea să o omoare în prezența copiilor săi minori și a unui copil al unor vecini. Victima, pentru a evita pericolul, și-a găsit ospitalitate într-un centru anti-violență.

Bărbatului i s-a aplicat și dispozitivul de brățară electronică. Suspectul a fost denunțat în faza de cercetare prealabilă, fără a aduce atingere principiului prezumției de nevinovăție.
>>> Italia, arestat liderul organizației ”Toporul negru”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Veste șocantă lumea sportului Italia

Veste șocantă în lumea sportului din Italia: vedeta echipei naționale de volei găsită moartă, avea doar 18 ani

ucide soția soacra cu cuțitul

Arezzo, își ucide soția și soacra cu cuțitul în fața copiilor, orașul e în stare de șoc