in

Guvernatorul Campaniei, Vincenzo De Luca: „A patra doză pentru cine este vaccinat de 4 luni”

A patra doză de vaccin în Campania: Guvernatorul Campaniei, Vincenzo De Luca, anunță a patra doză de vaccin pentru toți cei care au fost vaccinați de 4 luni.

A patra doză de vaccin în Campania

„Este probabilă introducerea celei de-a patra doze. Venim din doi ani de calvar Covid, suntem toți epuizați, vrem să reluăm viața normală.

Dar trebuie să știm un lucru: dacă vrem să reluăm viața normală și să o luăm înapoi pentru totdeauna, trebuie să fim precauți.

Altfel ne amăgim să revenim la viața normală timp de două luni, după care contagiunea se reaprinde și începem din nou închiderile. Mi-ar plăcea să intre în capul tuturor chestia asta”.

Aceasta a explicat președintele Regiunii Campania, Vincenzo De Luca, vorbind în portul Pozzuoli, cu ocazia prezentării navei „Leonardo Da Vinci”, construită pentru instalarea sistemelor submarine Prysmian.

Revoltă la Napoli împotriva restricţiilor. Guvernatorul De Luca: «Vom închide totul»

„A patra doză pentru cei ca mine”

„Dincolo de vaccinările care trebuie să continue – spune guvernatorul – trebuie introdusă a patra doză pentru cei ca mine care au avut-o deja (pe a treia – n.r.) în urmă cu patru luni și deja încep să aibă ceva probleme.

În general – continuă De Luca – trebuie generalizată folosirea măștii. Să luăm cazul școlilor: în școli, elevii au măști dar apoi când intră și când ies au loc adunări de sute de copii.

Românii din Italia, atacați de guvernatorul Campaniei, Vincenzo De Luca: «Sunt specializați în furturi din apartamente»

Băieții se întorc acasă, se întorc la familiile lor și încep să recontacteze bătrânii. Măcar la locurile de întâlnire purtăm mască, dincolo de ceea ce decide Guvernul. În afară de faptul că în Campania obligația a rămas, amintesc mereu: Puțin simț al responsabilității”, a spus De Luca, citat de ITALPRESS.

De Luca a decis să păstreze masca în aer liber în locuri aglomerate în Campania.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
iaht seherezada

Zelenski a cerut Italiei să sechestreze iahtul ”Șeherezada”, bănuit a fi al lui Putin. ”Nu fiți o stațiune pentru criminali”

curtea apel suceava

Româncă din Italia, condamnată la închisoare în țară, fără să știe, pentru neplata pensiei alimentare