in

Vittorio Sgarbi: «Româncele sunt frumoase, este adevărat, unde e scandalul?»

Vittorio Sgarbi, critic de artă și opinionist contra curentului, contactat de Radio Campus Cusano, a comentat scandalul la ordinea zilei creat de emisiunea despre femeile din Est realizată de Paola Perego pe canalul Rai Uno.


Citește aici despre emisiune:

Scandal imens după o emisiune pe Rai Uno: Femeile din Europa de Est sunt mai bune decât italiencele?


Sgarbi este categoric: „Considerațiile făcute de Perego au fost chiar favorabile pentru lumea românească, pentru a spune că nu trebuie exclusă o femeie pentru că, româncă fiind, ar fi periculoasă. Predispoziția naturală pentru un anumit tip de formă fizică nu mi se pare o insultă.

Sunt dispusă să îl lase pe bărbat să comande? Este un aspect minunat care răstoarnă acest clișeu banal al acestei false egalități. Femeile sunt superioare bărbaților, deci una foarte inteligentă îl face să se simtă superior. Este o mare neînțelegere cu privire la această poveste.”

Sgarbi spune că a avut zeci de femei din Est și este adevărat, sunt mereu sexy, este un sfat bun pentru orice femeie, să nu se neglijeze:

Iartă trădarea? Mai bine! O femeie care iartă trădarea este mai bună decât o femeie care te bate la cap.

Feministele folosesc doar retorică, orice bărbat speră că o femeie îi iartă trădările, nu îl bate la cap și îl face să se simtă superior. Descrierea făcută de Perego este pe de o parte ironică, pe de altă parte indică faptul că o româncă este atât de isteață încât face ce vrea și te face să te simți superior. Perego a făcut un lucru amuzant. Româncele sunt frumoase, este adevărat, atunci când fac un copil își recapătă forma, este adevărat, îi fac pe bărbați să se simtă superiori și este adevărat, ce e rău în asta? Românca te face să te simți superior pentru că este inteligentă!

De ce RAI trebuie să spună că se disociază? De cine trebuie să se disocieze?”

 Femeile din Est”: apărate la televizor, ignorate în realitate

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scandal imens după o emisiune pe Rai Uno: Femeile din Europa de Est sunt mai bune decât italiencele?

Guvernele italian și român au găsit soluția: mai multe infochioșcuri pentru sclavi