in

Vremea rea la Verona, grindină fără precedent și inundații, vânt de 100 km/h, Zaia declară starea de criză – VIDEO

Vremea rea ​​a lovit Verona ca niciodată. Vânturile de 100 km / h și grindina au pus orașul lui Romeo și Julieta în genunchi. Guvernatorul Regiunii Veneto, Luca Zaia a declarat starea de criză.

O combinație dezastruoasă, care a durat zece minute, în jurul orei 19.00 duminică seară, care a dus la inundații în centrul istoric al Veronei, dezrădăcinând și copaci mari.

Orașul a fost lovit puternic, apa ajungându-le la gât oamenilor surprinși pe străzi. Au fost peste 120 de cereri de intervenție la centrala de intervenții a pompierilor.

De ieri după-amiază, scrie Corriere della Sera, de la ora 17:00, când furtuna a ajuns la Verona, pompierii sunt ocupați să scoată copaci căzuți peste tot, care au lovit mașini parcate și au blocat drumurile, în special în partea centrală și de est a orașului.

Primarul Federico Sboarina s-a întors de urgență de la mare de la Jesolo, unde se afla cu familia sa și a luat legătura cu președintele Regiunii, Luca Zaia, care seara a anunțat declararea stării de criză pentru oraș și alte municipalități din provincie, „din cauza pagubelor cauzate de infrastructuri și lucrări publice, întreprinderi industriale și agricole”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Pordenone, 27 de români sunt în carantină la o fermă agricolă, șase au fost depistați cu coronavirus

Româncă de 17 ani, dispărută fără urmă din Grosseto de două săptămâni. Mama ei este disperată: „Viața mea s-a oprit”