in

Româncă de 17 ani, dispărută fără urmă din Grosseto de două săptămâni. Mama ei este disperată: „Viața mea s-a oprit”

Elena are 17 ani și acum a dispărut de peste două săptămâni: pe 7 august a fost văzută pentru ultima dată de mama ei, care de câteva zile a lansat un apel pe rețelele de socializare și pe site-urile locale pentru a o găsi. S-a întâmplat în provincia Grosseto, iar tânăra se numește Elena Miruna Nemțeanu, de origine română.

Ochi căprui și păr șaten, Elena are 1,65 înălțime și purta o rochie de culoare închisă. „Dragostea mea, viața mea s-a oprit împreună cu ceasul mă rog în fiecare zi ca Domnul să te aducă acasă în siguranță și bine. Fac apel la toată lumea să mă ajute să o găsesc din nou, vrem să-i vedem din nou zâmbetul frumos», a scris mama sa, Mihaela.

Conform unor informații, se părea că este vorba despre o îndepărtare voluntară, însă mama tinerei de 17 ani nu are încredere: se pare că Elena se întâlnea cu un băiat, tot român. În acea seară, tânăra a ieșit în secret după cină și nu s-a mai întors: potrivit mamei sale, relația respectivă nu era sănătoasă. „Părea prea posesiv – a declarat mama fetei pentru La Nazione – Îi interzicea să iasă, să meargă la plajă”. Și din mesajele de pe telefonul mobil, lăsat acasă de Elena, apare altceva: „El i-a spus că vrea să se căsătorească cu ea și să o ducă în România”.

Poliția o caută peste tot: agenții au apărut și la casa bunicii fetei din România, în Piatra Neamț, localitatea de origine a mamei Elenei. Fata nu era acolo. „Dacă ar fi mers la bunica, mama mi-ar fi spus – spune Mihaela – Mă sună practic în fiecare zi plângând, și ea este disperată”.

Fata de 17 ani a dispărut. Nimeni, nici prietenii ei, nici fostul ei iubit, nici măcar membrii familiei ei nu au mai avut vreun contact cu ea. „Nu mai știu la ce să mă gândesc – spune mama în lacrimi – sper doar că fiica mea este bine și că acest coșmar se va termina rapid. Mi se pare imposibil să nu o fi văzut nimeni ”, potrivit Il Tirreno.

Fata a fugit fără să-și ia telefonul mobil cu ea și, prin urmare, nu poate fi geolocalizată. În ultimele zile, însă, cineva ar fi accesat profilul ei de Instagram, singura rețea de socializare la care s-a înscris fără știrea mamei sale. Prietenii Mihaelei se uită la pagina respectivă cu speranța că fetița va intra cel puțin în legătură cu ei. Dar până acum nu s-a întâmplat. „Am vorbit de mult timp cu ei – spune mama – dar nu știu nimic.».

Elena, în numeroasele fotografii publicate de mama ei pe Facebook, în speranța că cineva o poate vedea și recunoaște, zâmbește.

Sono 17 giorni d'inferno! Noi non viviamo più! Vi prego, parlate! Mi sembra impossibile che nessuno sappia nulla. Una…

Posted by Nemteanu Mihaela on Sunday, August 23, 2020

«Elena a avut întotdeauna un zâmbet frumos – spune mama ei – și a fost mereu veselă. Nu știu ce s-a întâmplat cu ea, sper doar să o îmbrățișez cât mai curând. Nu pot să cred că i s-a întâmplat ceva și nici nu pot înțelege cum a dispărut așa, în aer subțire, fără ca nimeni să o fi văzut de două săptămâni acum. „

Săptămâna trecută, au intervenit și câinii polițiștii care au urmat traseul Elenei până la stația Grosseto, după ce au adulmecat câteva obiecte folosite de fată în ultimele zile. Elena nu are telefonul mobil cu ea și și-a lăsat documentele și banii acasă. Probabil că nu este singură și probabil cineva o ajută în această evadare.

Raportul despre dispariția sa a fost publicat și pe site-ul emisiunii “Chi l’ha visto?” și pe cel al persoanelor dispărute al Ministerului de Interne.

Toți polițiștii au o fotografie cu Elena, dar deocamdată niciun raport nu a ajuns la sediul poliției care desfășoară cercetările, coordonat de Prefectura Grosseto, care a lansat imediat protocolul pentru căutarea persoanelor dispărute. Durerea familiei Elenei crește în fiecare zi: cine o vede trebuie să avertizeze poliția.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vremea rea la Verona, grindină fără precedent și inundații, vânt de 100 km/h, Zaia declară starea de criză – VIDEO

Ecologiștii cheamă diaspora: „Veniți să salvăm România. Fiecare își apără bogățiile. Noi trebuie să facem la fel.”