in

Absurd! O tânără din Diaspora se revoltă contra pensionarilor din România: «Nu ne permiteți să ne întoarcem acasă! Voi v-ați trăit traiul, v-ați mâncat mălaiul! Ați făcut o revoluție și tot degeaba».

Un  mesaj al unei românce din Diaspora explodează pe Facebook. Îi atacă pe pensionarii care au votat PSD a ultimele alegeri și le transmite “Jos labele de pe viitorul” tinerilor, scrie romaniastar.ro. Tânăra atacă bătrânii care ar fi făcut degeaba Revoluția.

Iată mesajul tinerei:

„Voi cei iesiti in pensie va bucurati la un 5 lei la pensie mai mult? Va place cum a adus partidul vostru drag România? Apar unii pensionari nebuni la tv si spun ca noi tineretul nu avem nimic de spus ei bine noi tineretul avem un mesaj pentru voi JOS LABELE DE PE VIITORUL NOSTRU! Voi v-ati trait traiul v-ati mancat malaiul! Ati facut o revolutie si tot degeaba. Va place sa traiti intr-o tara care a ajuns de rasul lumii. Unde se fura ca in codru. Nu ne spune-ti voi noua ce trebuie sa consideram noi ca este mai bine pentru viitorul nostru. Nu mai fiți penibili! Stati la caldurica voastra acasa si bucurați-vă de cei 5 lei mai mult. Da puneți-vă si ochelarii cand incepeti sa platiti mai mult. Sunteti orbi??? Nu vedeti cum a ajuns România? Si nu incepeti ca Johannis. Ci Comunistii vostri ce au condus din umbra de atatia ani.

In loc sa ii intereseze de bani la stat pentru spitale unde sa va puteti voi pensionarii trata, de autostrazi sa putem noi copii sa ajungem mai usor la voi sa va vedem, de școli, medicamente pe ei ii intereseaza sa poata fura. Sa va fie rusine ca ati ajuns la o varsta si aveti aceeasi mentalitate de pe vremea lu’ Nea’ Nicu! Sa va fie rusine ca va ganditi doar la voi! Va doresc ca trandafirii psd-ului sa faca niste tepi mult mai mari ca acum. Ca sa ii simtiti mai bine.

Oameni batrani fara minte!

Se desparte Romania in doua??? DA!! Din cauza voastra ca nu ne permiteti sa alegem! Nu ne permiteti sa ne intoarcem acasa! Cred ca va place sa trăiți asa!
Iesiti in strada daca sunteți destepti! Ieșiți si tineti piept tinerilor care isi doresc un viitor in România! Care au vazut frumusetea de afara si vor sa schimbe mizeria din tara lor! Rusine sa va fie!”, a scris românca pe Facebook.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Comunitatea românească din Italia știe să se organizeze singură, nu are nevoie de ”GiGel Contra”

Italia, cartea electronică de identitate o va înlocui pe cea clasică pe tot teritoriul țării până în august 2018