in

O studentă italiană laudă România: „Este o țară minunată, dar din păcate…”

O studentă italiană laudă România. „O ţară minunată, dar din păcate subapreciată de foarte multă lume”, este părerea unei studente din Italia despre România.

O studentă italiană laudă România

Maria Erasti, o tânără italiană originară din localitatea Matelica, Marche, studentă în ultimul an la Facultatea de Medicină şi Chirurgie din Ancona, a ales România pentru un stagiu de un an, în cadrul proiectului Erasmus.

Maria Erasti şi-a făcut stagiul de pregătire la Secţia de Chirurgie Generală a Spitalului Clinic de Urgenţă din Bucureşti.

„Imediat după ce am aterizat, prima impresie asupra oraşului a fost foarte pozitivă. Cred că am subestimat inconştient frumuseţea Bucureştiului şi, în general, a României.

Oamenii sunt amabili

La început mi-a fost greu să mă descurc pentru că, în ciuda faptului că eram în capitală, nu toată lumea vorbea engleza, iar asta reprezintă o barieră importantă în comunicarea cu localnicii, mai ales în viaţa de zi cu zi: la supermarket, la gară sau în transportul în comun. Totuşi, oamenii sunt amabili şi cei mai mulţi dintre ei sunt dispuşi să îţi dea m. pentru „Adevărul”

Succesul Ioanei în Italia: studentă la Parma, a câștigat un titlu de miss la un concurs național de talente

Mari oportunități de distracție

„Oraşul oferă multe oportunităţi de distracţie, în plus este plin de parcuri frumoase şi lacuri mari, care oferă peisaje sugestive şi pe care le poţi explora prin închirierea de biciclete la un preţ ieftin. Ca să nu mai vorbim de faimoasele Terme ale Bucureştiului care oferă o experienţă unică, între parcul acvatic şi zona de relaxare cu saune şi băi turceşti”.

”Pe lângă diversele muzee, nu trebuie ratată vizita la Parlament, cea mai grea clădire din lume, a doua ca mărime din lume şi a treia ca volum… foarte sugestiv!

Valentina, studentă la Catanzaro: «Mi-ar plăcea chiar foarte mult să am un loc de muncă acasă»

M-am împrietenit cu alţi studenţi Erasmus, italieni şi străini şi în ciuda restricţiilor Covid am creat un grup frumos, organizând multe excursii atât în alte oraşe din România, cât şi în unele de peste hotare: Cluj Napoca, Constanţa, Braşov, Sibiu, Alba Julia; dar şi Sofia, Budapesta, Istanbul!”, a declarat Maria Erasti pentru viverecamerino.it, citat de Adevărul.

„O ţară minunată, dar din păcate subapreciată de foarte multă lume”, îşi încheie tânăra studentă impresiile despre România.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4.3]
jafuri romani italia

Bandă de români destructurată la Milano: 11 jafuri, 75 de mașini furate, pradă de UN MILION de euro

inecata agga italia

Italia, a murit înecată în râul Adda, soțul acuzat de omor voluntar: se salvase fără a-i da o mână de ajutor