in

A atacat carabinierii cu cuțitul, român de 54 de ani împușcat mortal la Quaregna Cerreto (Biella)

Bărbatul, în stare de ebrietate, înarmat cu un cuțit, a atacat doi militari care au intervenit pentru a-l calma, rănindu-l pe unul dintre ei. Colegul a reacționat, trăgând un foc de armă. Românul a murit în spital.

Tragedie noaptea trecută în Quaregna Cerreto, localitate de lângă Biella. Un român de 54 de ani, Eugen Bejan, cu antecedente pentru scandal, a murit după ce a fost rănit grav în piept cu un foc de armă, scrie Il Giornale.

A fost împușcat de un carabinier, dar circumstanțele nu au fost încă clarificate. Evenimentele dramatice au avut loc în jurul orei 23.30. Mai întâi alerta la 118 cu privire la un bărbat care amenința că se sinucide în locuința sa.

Personalul medical sosit la fața locului a găsit un bărbat în stare de ebrietate, înarmat cu un cuțit, astfel că au fost alertați carabinierii.

Eugen Bejan avea 54 de ani

Au sosit doi miltari de la unitatea radio Cossato. Drama a avut loc apoi pe stradă, în via Roma.

Imediat a izbucnit o ceartă între român și carabinieri. Militarii ar fi încercat să-l oprească pe om folosind spray de piper, dar fără rezultat. Bărbatul, complet ieșit din minți, s-ar fi aruncat asupra militarilor cu cuțitul, rănindu-l pe unul dintre ei.

În acel moment, unul dintre cei doi carabinieri, având în vedere pericolul, ar fi reacționat trăgând un foc care l-a rănit grav pe brăbatul de 54 de ani.

Românul, lovit de un glonț în piept, a fost transportat imediat în cod roșu la camera de urgență a spitalului Biella Ponderano unde a ajuns în condiții disperate. În ciuda încercărilor medicilor de a-i salva viața, bărbatul a murit la primele ore ale dimineții.

Un carabinier, care a fost rănit în luptă, a fost dus la centrul de sănătate pentru tratamentul cazului. Din fericire, rănile sale nu au fost considerate grave.

Victima lucra la Castelul Cerreto, o clădire de origine medievală deținută de o familie bogată plecată de ceva timp în străinătate. Îngrijitorul a fost singurul care a locuit în castel, care a fost acum confiscat de procurori, în cadrul unei anchete.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A încercat să dea 50 de euro unui vameș pentru a ajunge în Italia, condamnat la un an și jumătate de închisoare cu executare

Nebunie la Treviso, italian căsătorit cu o româncă își ucide fiul în vârstă de 2 ani și apoi se sinucide