in

Catania, românca acuzată că și-ar fi ucis vecina se apără: ”A fost legitimă apărare”

Miercurea trecută, la Catania, o româncă a fost arestată, fiind acuzată că a omorât-o prin înjunghiere pe vecina sa, după o ceartă creată de zgomotul din apartament făcut de victimă împreună cu alți membri ai familiei. Acum, românca se apără, spunând că a fost legitimă apărare și că vecina sa a tăbărât în casa ei, a lovit-o împreună cu alți doi bărbați iar gestul ei a fost de legitimă apărare.

Citește AICI și AICI despre ce s-a întâmplat.

Judecătorul de instrucție din Catania, Andrea Filippo Castronuovo, a dispus efectuarea unui examen medical asupra româncei Ghiulea Georgeta Colesnicenco (foto), în vârstă de 47 de ani, arestată de poliție pentru uciderea unei femei în vârstă de 42 de ani, rănită fatal după o înjunghiere în abdomen, în timpul unui conflict între vecini.

Medicul legist va trebui să stabilească dacă, așa cum s-a susținut în timpul interogatoriului, femeia ar fi fost ”atacată în interiorul casei sale, de trei persoane, inclusiv victima”, care, ”lovind-o violent, cu pumnii”, i-ar fi ”provocat răni la gât”.

Răni care, potrivit româncei, ar fi fost ”găsite și raportate” înainte de intrarea ei în închisoarea Pagliarelli din Palermo unde este reținută. Având în vedere această reconstrucție, avocatul său, avocatul Pietro Ivan Maravigna, ceruse judecătorului de instrucție să aibă ”un aviz de expertiză asupra corpului” clientului său pentru a ”constata existența unor astfel de leziuni raportate și clarificat dacă au fost auto-provocate sau dacă femeia a fost victima unui atac ”.

Procurorul ceruse respingerea cererii. Judecătorul de instrucție, pe de altă parte, a considerat ”pertinent” și ”relevant” să ”constate circumstanțele infracțiunii și să verifice existența acesteia”, așa cum susține apărarea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Roma, un român beat și-a bătut soția în stația de autobuz, apoi i-a atacat pe polițiști

Restaurantul ”Hanul Ancuței” din Palermo, amendat cu peste 10.000 de euro, poliția chemată de un anonim pentru că localul era deschis în ciuda restricțiilor