in

A incendiat mașina iubitei, după ce a hărțuit-o timp de un an, român arestat la Treviso

A incendiat mașina iubitei în Italia, după ce a hărțuit-o timp de un an, român arestat la Treviso. Daniel Ionuț Neculae, în vârstă de 36 de ani, va fi interogat azi, 31 martie, înainte de o audiere la Veneția pentru a decide asupra extrădării sale. El a fost arestat ieri dimineață devreme, în executarea unui ordin de arestare preventivă emis de gip-ul din Treviso și a unui mandat european de arestare din partea României, scrie trevisotoday.it.

În Italia, el este acuzat că și-a persecutat fosta iubită timp de peste un an. Bărbatul a respins toate acuzațiile aduse de Parchetul General.

Citiți și: Interdicții la Bologna, a luat amendă de 200 de euro pentru că făcea grătar în grădină

A incendiat mașina iubitei, după ce a hărțuit-o timp de un an

„Nu eu sunt autorul persecuției”. Așa se apără Daniel Ionuț Neculae, românul de 36 de ani care a ajuns în cătușe alaltăieri dimineață, 29 martie, în executarea unui mandat de arestare preventivă emis de gip-ul din Treviso și a unui mandat european de arestare emis de autoritățile de la București.

Bărbatul, acuzat că a urmărit timp de mai bine de un an o compatrioată cu care ar fi avut o relație și că i-ar fi incendiat și mașina într-un gest de amenințare, execută de fapt o pedeapsă de opt ani de închisoare în România pentru infracțiuni contra patrimoniului.

Azi, 31 martie, Neculae (apărat de avocata Giovanna De Rosa) se va prezenta în fața judecătorului pentru a fi interogat, în timp ce mai târziu va fi audiat la Curtea de Apel pentru a se decide asupra extrădării sale în țara sa.

Urmărit și în România

‘Este adevărat’, a declarat el avocatului său apărător în scurtul interviu pe care l-a avut în închisoare în această după-amiază, ‘am avut o relație amoroasă cu ea, dar nu eu am fost cel care a hărțuit-o’. Am avut unele neînțelegeri în momentul în care ne-am despărțit, dar totul s-a terminat acolo. Nu eu sunt cel care a hărțuit-o și amenințat-o și, mai presus de toate, nu eu i-am dat foc la mașină’.

Potrivit victimei, însă, Neculae este bărbatul din spatele campaniei de hărțuire, care a început în urmă cu mai bine de un an, când femeia, barmaniță și mamă a unei fiice, ar fi început să fie hărțuită și amenințată de bărbat, care i-ar fi trimis până la 200 de SMS-uri pe zi.

În momentul culminant al hărțuirii, Neculae ar fi dat foc mașinii femeii de 32 de ani, care se afla în parcarea blocului în care locuiește împreună cu fiica sa, la câteva sute de metri de stadionul municipal de fotbal din Treviso.

Neculae a fost prins de ofițerii Brigăzii Mobile în zori într-un apartament din suburbia Treviso, oaspete al unui cuplu de prieteni ale căror poziții sunt acum investigate de procuratură, care i-ar putea cerceta pentru complicitate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Italia bătrână înșelată ”escrocheria accidentul”

Italia, bătrână înșelată prin ”escrocheria accidentul”: 1,5 milioane de euro în bijuterii, lingouri de aur și bani

bonusul de transport de 60 de euro devine operațional

În Italia se acordă bonusul de transport de 60 de euro, iată cum se obține