in

A încercat să-și ducă mașina din Italia în România cu acte false, a fost descoperită la câțiva kilometri de casă

Maşina avea numere de Italia şi era condusă de o femeie de 51 de ani. A fost oprită de un echipaj al Poliţiei de Frontieră pe o stradă din Galaţi, iar cu acest prilej s-a constatat că atât asigurarea Carte Verde, cât şi inspecţia tehnică periodică era falsificate.

Liliana I., o gălăţeancă de 51 de ani, a venit din Italia până în România conducând o maşină cu acte false. Ea a fost depistată de un echipaj al Poliţiei de Frontieră, care a decis să oprească maşina cu numere de Italia pentru o verificare de rutină.

Cum era de aşteptat, şoferiţa a declarat că a împrumutat  autoturismul de la un cetăţean italian şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că documentele în cauză nu sunt autentice. Un amănunt foarte interesant este, însă, acela că unul dintre documente este în limba română, ceea ce înseamnă că a fost falsificat în România, nu în Italia.

„În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  fals material în înscrisuri oficiale,  uz de fals şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a informat Poliţia de Frontieră.


„Un echipaj  din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi a oprit în trafic, pentru control, pe o arteră din municipiul Galaţi, un autoturism marca  Peugeot 206,  care avea aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare specifice Italiei. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză (asigurarea tip Carte Verde şi autocolantul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice aplicat pe reversul certificatului de înmatriculare) colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare. În urma acestora, poliţiştii de frontieră au constatat că cele două înscrisuri nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond caracteristice documentelor autentice, fiind false, declarat Mădălina Carp, de la Poliţia de Frontieră Galaţi.

Atenție! Autoritatea Rutieră din Roma va elibera talon și numere de înmatriculare provizorii la mașinile cu număr străin

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Asociație italiană, va construi un cămin de bătrâni la Botoșani: ”Autoritățile sunt zero în domeniul protecţiei persoanelor vârstnice”

Fotograf român de succes la Milano: «Consider că fiecare ar trebui să facă ceva pentru ţara sa»