in

A închis-o în pivniță pe bătrâna de care trebuia să aibă grijă, îngrijitoare română arestată pentru sechestru de persoană la Nichelino VIDEO

O îngrijitoare română de 47 de ani a fost arestată de carabinierii din Nichelino (Torino) pentru sechestru de persoană: a închis-o în pivniță pe femeia de 63 de ani de care trebuia să aibă grijă.

Incidentul a avut loc într-un imobil din via Cuneo, la Nichelino, potrivit La Stampa. Vecinii au alertat carabinierii, speriați de țipetele disperate ale femeii care cerea ajutor.

Îngrijitoarea a vrut să își ia banii pe ziua de muncă fără să-și îndeplinească atribuțiile. Așa că, pentru a nu auzi protestele femeii pe care urma să asiste, a târât-o la subsol și a plecat. S-a întors după câteva ore, chiar înainte de ora de întoarcere programată. Victima a relatat că episodul a avut loc și cu o zi înainte și că a fost închisă în pivniță de dimineață până seara.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Explodează cazurile de coronavirus în Italia, al doilea deces în 24 de ore, 45 de cazuri confirmate până acum, în Lombardia și Veneto

Coronavirus, 77 de cazuri de îmbolnăviri plus două decese, Italia mobilizează armata pentru izolarea zonelor infectate. „Se suspendă dreptul liberei circulații a persoanelor”