in

Italia, a lovit cu TIR-ul un motociclist, cât pe ce să izbucnească un conflict între colegii camionagiului și cei ai accidentatului

Un şofer român este cercetat în Italia, după ce a dat cu TIR-ul peste un motociclist când încerca să intre într-o benzinărie. Motociclistul a suferit răni grave în urma accidentului, după ce s-a răsturnat în parcarea benzinăriei.

Incidentul s-a petrecut în zona localităţii Oppeano, într-un moment în care TIR-ul condus de român se deplasa către Campagnola. Conform L’Arena, citată de observatornews.ro, la un moment dat, românul a virat brusc în intenţia de a intra cu TIR-ul într-o benzinărie situată pe sensul opus de mers.

Din păcate, românul nu a observat că din sens opus vine o motocicletă condusă de un adolescent de numai 17 ani. Cel mai probabil acest lucru s-ar fi întâmplat pentru că românului i-ar fi intrat soarele în ochi.

Italia, bebeluş român de doar 18 zile, găsit fără suflare în pătuţ. Mama este în stare de şoc

Cele două autovehicule s-au ciocnit, iar adolescentul a suferit o căzătură urâtă şi s-a ales cu răni grave, el fiind transportat în cod roşu la spital. Chiar dacă a fost conştient în permanenţă, verdictul medicilor rămâne unul rezervat.

Şoferul român de TIR a scăpat nevătămat, însă a suferit un şoc. Spiritele au fost chiar la un pas să degenereze în momentul în care mai mulţi tineri, prieteni ai adolescentului veniţi să se intereseze de starea acestuia, au dat nas în nas cu reprezentanţi ai firmei la care era angajat românul şi care au venit la faţa locului, de asemenea, pentru a-l susţine pe şoferul de TIR.

Ancheta continuă în acest caz, urmând să se stabilească circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
baietel napoli

„L-am scăpat din brațe, apoi m-am dus să mănânc o pizza”. Sfârşit tragic pentru un băieţel de 4 ani din Napoli

roman agresat Modena mort

Român de 34 de ani agresat la Modena, a murit după o lună de agonie