in

Român de 34 de ani agresat la Modena, a murit după o lună de agonie

A murit la o lună după ce a fost agresat la Modena.

Nicu Hozu, un român în vârstă de 34 de ani, a decedat după o lună de agonie, luni după-amiază. Fusese internat în condiții foarte grave la spitalul din Baggiovara (provincia Modena).

Sora lui îl însoțise cu puțin timp înainte la o petrecere în Formigine. În jurul orei 1.40, el încercase să o contacteze, dar ea nu a auzit acest apel.

A fost ultima dată, în seara zilei de 25 august, când a reușit să vorbească cu el.

Nicu Hozu avea 34 de ani

O lună de agonie

Nicu Hozu, românul de 34 de ani, internat în condiții foarte grave în Baggiovara după ce a fost atacat, a încetat din viață luni, 20 septembrie, după aproape o lună de agonie, din cauza unui traumatism foarte grav la cap.

Bărbatul a fost găsit întins pe jos, la ora 2 dimineața inconștient, pe via Bellaria, la granița dintre Modena și Montale, lângă fostul restaurant „La Fazenda”, care era cunoscut de mult timp ca un loc unde se face trafic și consum de droguri.

Tânăr român de 23 de ani, ucis de o supradoză de droguri la Modena, autoritățile sunt în alertă, este a doua victimă în câteva zile

Procurorul a deschis un dosar împotriva persoanelor necunoscute, pentru vătămări foarte grave: acum ipoteza infracțiunii este cea a crimei, scrie Il Resto del Carlino.

Ar fi fost esențial ca anchetatorii să poată vorbi cu victima, dar Hozu nu s-a trezit niciodată din comă.

„Fratele meu a fost atacat”

Sora victimei, Veronica, este șocată. „Cu siguranță fratele meu a fost atacat – explică tânăra – era în Italia de puțin peste un an și a locuit cu mine de ceva vreme.

După aceea s-a mutat cu alte persoane în acea căsuță: i-au cerut să plătească 500 de euro pe lună pentru o cameră mică și, printre altele, toată lumea ocupa clădirea ilegal.

Italia, româncă bătută fără milă, se afla la cumpărături într-un supermarket. ”A leșinat după al doilea pumn și nu-și mai amintește nimic”

Își pierduse slujba – continuă tânăra – Nu era un băiat rău, nu consuma droguri, dar bea din când în când. În seara aceea l-am dus la o petrecere la Formigine și băuse deja: mi-a spus că va merge apoi să se culce cu un prieten.

Am primit un telefon la 1.40, dar nu am auzit telefonul și astăzi mă simt groaznic. Poate că suna căutând ajutor, dar nu voi ști niciodată.

Dimineața următoare – conchide Veronica – m-au anunțat carabinierii și am fugit la spital: persoana aflată în comă pe acel pat era fratele meu. În ziua în care a fost găsit ar fi trebuit să plece în Roma, să înceapă o nouă slujbă”.

Cercetările carabinierilor sunt în curs de desfășurare. Inițial s-a presupus, de asemenea, că a fost acidentat de o mașină, dar rănile la capul bărbatului erau compatibile cu un atac brutal.

Militarii, după ce au efectuat investigații la locul bătăii, au efectuat și un raid în fostul restaurant, găsind în interior nu numai imigranți legali și ilegali, ci și un kilogram de cocaină.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 8 In medie: 4.4]
accident moto italia2

Italia, a lovit cu TIR-ul un motociclist, cât pe ce să izbucnească un conflict între colegii camionagiului și cei ai accidentatului

copii parinti strainatate

Copiii cu părinți plecați în străinătate învaţă mai bine decât ceilalţi elevi