in

Și-a aruncat copilul nou-născut sub un tufiș în Bolzano, româncă arestată pentru omor calificat

Trupul copilului a fost găsit de un turist german care ieșise să își plimbe câinele, pe o stradă îngustă din localitatea Merano, la Lana di Sopra, în provincia Bolzano. Nou-născutul avea capul învelit într-o cârpă, legată de mai multe ori în jurul gâtului. Micul corp, încă având cordonul ombilical, fusese aruncat sub un tufiș.

Carabinierii și Crucea Albă au intervenit la fața locului. Moartea se pare că s-a produs cu câteva ore înainte de descoperire. Procurorul din Bolzano a dispus o autopsie. „Trupul copilului prezenta semne de violență”, a declarat procurorul.

Strada unde a fost găsit copilul mort

Aparent, copilul a fost sugrumat cu cârpa legată înn jurul gâtului. Parchetul din Bolzano a reținut-o pe mama sa, cetățeană română, care a fost acuzată de omor agravat împotriva propriului fiu și de ascunderea cadavrului.

Anunțul a fost făcut, printr-un comunicat, de procurori, cu referire la descoperirea unui nou-născut găsit  mort într-un tufiș din zona Merano.

„În cursul serii, mai multe persoane au fost informate despre fapte – a spus procurorul – Unele obiecte și haine au fost confiscate, precum și camera în care locuia cetățeana română pentru motive de muncă. Potrivit Corriere, arestata este o româncă venită la cules de mere în Bolzano. Anchetele sunt încă în curs, așteptăm să avem mai multe elemente din autopsia care a fost solicitată».

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]

Voia să se întoarcă în România cu copilul, a fost împușcată de prietenul ei sicilian în piept, în abdomen și între picioare

Vicenza, româncă de 45 de ani, găsită moartă în toaleta apartamentului de către fostul iubit