in

A suferit un accident în Italia, dar nu a solicitat ajutor. A murit la scurt timp la spital în România

Sambătă, 11 ianuarie, la ora 12.30, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la faptul că Buburuză Mariana, de 67 ani, din comuna Vama a decedat la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

În urma verificărilor efectuate  s-a constatat că în perioada noiembrie-decembrie 2019, Buburuză Mariana a fost implicată într-un accident rutier în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun în timp ce se afla în Italia, în apropierea orașului Cesena, regiunea Toscana, potrivit obiectivdesuceava.ro.

Buburuză Mariana nu a solicitat sprijin medical sau juridic și la începutul lunii decembrie a anului 2019 s-a întors la adresa de domiciliu din comuna Vama.

Pe 19 decembrie 2019 starea de sănătate a femeii s-a agravat, motiv pentru care a fost internată în Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”.

În timpul internării starea ei de sănătate s-a agravat și în vineri, 10 ianuarie, la ora 23.55 s-a constatat decesul. Cadavrul se află depus la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor morții.

Polițiștii suceveni au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sfat șocant de la Torino: „Nu mai treceți în CV cetățenia română. Există o atitudine rasistă față de români în Italia”

Eveniment cultural la consulatul României la Milano. ZIUA CULTURII NAȚIONALE!