in

A violat în Italia o fată de 17 ani, amenințând-o cu un pistol, român arestat de poliția din Vrancea

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat astăzi, un bărbat, de 23 de ani, urmărit de autoritățile italiene pentru comiterea infracțiunii de viol în formă agravată, conform legislației din Italia.

Astăzi, 24 septembrie a.c., în baza activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat un bărbat, de 23 de ani, din localitatea Mihălceni, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, de către autorităţile italiene, pentru comiterea infracțiunii de viol în formă agravată.

Bărbatul este bănuit că, în noaptea de 7/8 februarie 2019, împreună cu alți doi cetățeni români, folosind acte de violență și amenințarea cu un pistol, ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră, în vârstă de 17 ani.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea

Acesta urmează să fie prezentat Curţii de Apel Galați în vederea continuării demersurilor procedurii de predare către autoritățile italiene.

Comunicat IPJ Vrancea, 24 septembrie 2020

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/austria-noapte-de-groaza-pentru-o-ingrijitoare-romana-si-batranii-cu-care-locuia-jefuiti-si-legati-cu-banda-adeziva-pe-fata/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
alocaţiile copiilor români

Război cu banii copiilor români. Guvernul Orban insistă să nu dubleze alocaţiile, Curtea Constituţională se opune

Trafic de materiale RADIOACTIVE, român în vârstă de 43 de ani arestat la Catania