in

Abia sosită la Roma, o femeie a murit fulgerător, în fața copiilor, după 30 de ore cu autocarul, din Ucraina

Abia sosită la Roma, o femeie a murit fulgerător, în fața copiilor, după 30 de ore cu autocarul, din Ucraina. O ucraineancă în vârstă de 45 de ani a murit, vineri, în Italia imediat după ce a coborât din autocarul cu care a fugit din ţară, împreună cu copiii săi de 10 și 12 ani.

Imediat după ce a coborât din autocar, femeia a murit. Copleşiţi de durere cei doi copii au început să ţipe şi să plângă.

Când au văzut că mama lor se prăbușește la pământ, cei doi băieţi au început să țipe din răsputeri după ajutor, scrie RomaToday, citată de Observator News.

Abia sosită la Roma, o femeie a murit fulgerător

Autocarul cu care Natalia Kretova a călătorit 30 de ore, pentru a ajunge la Roma avea drept destinație Piazzale XII Ottobre (Ostiense).

Mama și copiii au pornit la drum cu autocarul din Ternopil, un oraș din vestul Ucrainei. Cei trei ajunseseră acolo după o călătorie pornită din Cortkiv, oraşul unde a rămas tatăl copiilor.

Moment emoționant! Elevii unei școli din Napoli i-au primit pe doi copii ucraineni cu urale și aplauze VIDEO

Imediat după ce a coborât din autocar, femeia s-a prăbușit la pământ fără să mai dea semne de viață. Pentru că în apropiere de locul incidentului se află gara Ostiense care are instalat un punct de prim-ajutor, personalul sanitar a ajuns imediat la fața locului și i-a aplicat manevrele de resuscitare. Din nefericire nu s-a mai putut face nimic, astfel că medicii au declarat decesul ucrainencei la scurt timp. Un infarct ar fi fost cauza care i-a curmat femeii viaţa atât de devreme. Țipetele și plânsul lor de durere i-au înmărmurit pe cei din jur

„După 20 de minute a sosit o ambulanță, dar Natalia nu și-a mai revenit deloc”, a spus Alexander, un martor, originar din Ucraina. În urma unui control, în bagajul femeii au fost găsite mai multe medicamente pe care femeia obişnuia să le ia pentru a trata hipertensiunea.

Copiii vor fi găzduiți la un centru religios din Albano Laziale, unde ar fi trebuit să ajungă împreună cu mama lor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Luigi di Maio, primit de Klaus Iohannis: „Legăturile profunde create de comunitatea românească din Italia”

Ajutoare de la românii din Italia pentru Ucraina. Gheorghe Flutur, membru de onoare al ARI