in

Accident cumplit pe lacul Garda, cuplu de îndrăgostiți spulberat de o ambarcațiune cu motor, corpul fetei găsit mutilat

Sfârşit tragic pentru un cuplu de îndrăgostiţi din Italia, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Umberto şi Greta se plimbau pe lacul Garda din Salo, în Brescia, când micuţa lor barcă din lemn a fost spulberată de o ambarcaţiune cu motor. Corpul fetei a fost găsită mutilat, la 100 de metri adâncime. Doi turişti germani sunt cercetaţi pentru omor.

Potrivit ANSA, citată de observatornews.ro, trupul neînsufleţit al tânărului de 37 de ani a fost găsit în barcă duminică dimineaţă, puţin înainte de ora 5.00. La faţa locului au intervenit carabinierii din Brescia, dar şi Garda de Coastă, care au constatat că ambarcaţiunea prezenta urmele unui impact violent.

În barcă, oamenii legii au mai găsit hainele unei femei, iar martorii au povestit că împreună cu Umberto se mai afla o studentă de 25 de ani, Greta Nedrotti, din Toscolano-Maderno. Pentru polițiști a fost imediat clar că cei doi tineri au fost victime ale unui accident nautic, având în vedere că barca lor prezenta „daune de impact” considerabile.

A fost declanșată o amplă operațiune de căutare în lacul Garda și, după mai multe ore, scafandrii au găsit cadavrul fetei. Era în fața portului Portese, la aproape o sută de metri adâncime. Picioarele îi erau parțial amputate, semn al impactului teribil între cele două ambarcațiuni.

Imediat, anchetatorii, coodonați de procurorul adjunct Maria Cristina Bonomo, au demarat cercetările pentru găsirea bărcii cu motor care a provocat tragedia și a celor care se aflau la bord și au fugit de la locul accidentului.

Potrivit La Stampa, responsabili pentru nenorocire ar fi doi turiști germani, care închiriaseră barca cu motor sâmbătă seară. Ei au fost săltați de la hotelul unde erau cazați și duși la audieri. „Era întuneric”, au justificat cei doi indivizi, care acum sunt cercetați pentru infracțiunea de omor.

Investigațiile sunt în desfășurare, pentru reconstituirea dinamicii exacte a accidentului. Între timp, cei doi suspecți au fost supuși unui test de alcoolemie. Procurorul din Brescia așteaptă acum rezultatele analizelor de sânge, care vor dezvălui dacă nemții au fost beți în momentul accidentului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.4]

Zonă albă în (aproape) toată Italia începând de astăzi, se elimină masca în aer liber, cu anumite condiții

angela-gheorghiu

«România nu a știut niciodată să îşi respecte artiștii valoroși». Soprana Angela Gheorghiu nu a fost invitată niciodată să interpreteze un rol de operă în ţară